Κοινωνία

Ξέσπασε η Παρασκευή Κερασιώτη – “Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα”

Ξέσπασε η Παρασκευή Κερασιώτη – “Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Παρασκευή Κερασιώτη – γνωστή και ως “Τσιγγάνα” του GNTM- έχει αποφασίσει να δουλέψει σε μαγαζί της Μυκόνου ως σερβιτόρα και μόνο μπράβο μπορεί να της πει κάποιος.

Πολλοί ήταν εκείνοι οι οποίοι δεν μπορούσαν να δεχτούν πως το κορίτσι δουλεύει ως  σερβιτόρα και βγάζει τίμια το ψωμί του, με αποτέλεσμα να την κρίνουν άσχημα.

Η Παρασκευή Κερασιώτη με μια ανάρτηση της στο Instagram δήλωσε:

“Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα.”

Δείτε την ανάρτηση της:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X