Fragilemag

Συνωμοσιολογικά κόμπλεξ. Στο μυαλό του αρνητή της μάσκας

Συνωμοσιολογικά κόμπλεξ. Στο μυαλό του αρνητή της μάσκας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
του Μάρκου Ψυχάρη //
Η αμφισβήτηση της νέας πανδημίας είναι το εξτένσιον μιας λογικής που μέσα της φωλιάζει η άγνοια, ο φόβος, το μίσος. Οι Έλληνες παρουσιαζόμαστε πρώτοι ανάμεσα στους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης στην κατηγορία “αρνητές της μάσκας”. Οι κήρυκες του ψεκασμού πανηγυρίζουν στη θέα εκείνης της ανερχόμενης γενιάς καταναλωτών σκέψης, έτοιμων να προσευχηθούν σε αναπόδεικτες θεωρίες. Οι “αμφισβητίες” της ύπαρξης του νέου κορονοϊού, οι φόλουοερς της άποψης πως η πανδημία είναι παραγγελιά του Μπιλ Γκέιτς για να ελέγξει τις μάζες ποζάρουν ως παντογνώστες έτοιμοι να στηρίξουν μια παράδοση που αποθεώνει τον τυφλό εγωισμό, παράγει πλούτο σε τσαρλατάνους, ανανεώνει μια ανήθικη ηθική που στιγματίζει την επιστήμη, τους αγώνες υγειονομικών, το έργο καλλιτεχνών.
Συνωμοσιολογικά κόμπλεξ, ακραία σενάρια
-Αν η Covid 19 είναι εργαστηριακό προϊόν κακών, αλλά πάμπλουτων, ανθρώπων τότε ο πονοκέφαλος είναι αποτέλεσμα των φαρμακοβιομηχανιών που φτιάχνουν Depon, την ασπιρίνη και, γενικά μιλώντας, προϊόντων παρακεταμόλης.
-Ο ταγμένος αρνητής της μάσκας δεν λέει, πια, ποτέ Windows ακόμα και όταν θέλει να αναφερθεί σε παράθυρα. Τα Windows είναι λειτουργικό σύστημα που έφτιαξε εταιρεία του Μπιλ Γκέιτς που ο Μπιλ Γκέιτς θέλει να μας εμβολιάσει όλους κατά του κορονοϊού.
-Ο φανατικός αρνητής τις απόκριες δεν φοράει μάσκα. Γιατί η μάσκα ήταν πρόβα για την πανδημία και σκοτεινών δυνάμεων που θέλουν να μας κρύψουν το πρόσωπο.
-Ο φανατικός αρνητής, επίσης, θεωρεί ειλικρινά πως στις εκκλησίες ο ιός ντρέπεται και δεν μπαίνει και πως στο θέατρο κόβει βόλτες ελεύθερα.
-Ο αρνητής της μάσκας, γενικά, θεωρεί πως αν ένας στρέιτ άντρας δοκιμάσει παθητικό ομοφυλοφιλικό σεξ θα γλυκαθεί τόσο πολύ που θα γίνει γκέι.
-Επίσης θεωρεί πως ανεβαίνοντας γονατιστός στην Παναγιά της Τήνου η Παναγιά θα του χαρίσει υγεία.
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X