Media

MasterChef: H Μάρλεν σχολιάζει τους κριτές

MasterChef: H Μάρλεν σχολιάζει τους κριτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

H Μάρλεν ήταν μια από τις παίκτριες του MasterChef που είχε πολλές φορές θεματάκια με τους κριτές καθώς δεν ήξερε πως να μιλήσει και να πει κάποια πράγματα με τον σωστό τρόπο αλλά πάντα έβρισκε την άκρη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τα 90 λεπτά μοιάζουν αιώνας με τόσες φωνές! Τρία πιάτα πρέπει να βγουν πανομοιότυπα και από τις δύο μεριές του τοίχου, για κάθε ομάδα. Για να δούμε τι θα γίνει! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Η μαγείρισσα μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε κάποια πράγματα για τους κριτές όπως τους έζησε στο πλατό του MasterChef.

«Ο Σωτήρης Κοντιζάς είναι ο Νίντζας, ο στρατηγός μας. Είναι στην κουζίνα, στη δουλειά του και όλα αυτά που φτιάχνει, ο τρόπος που πειθαρχεί το προσωπικό του στην κουζίνα.Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι το sex symbol των κριτών. Έχει αυτό το στυλ που προσελκύει όλες τις γυναίκες. Λίγο καθυστερούσε τα γυρίσματα, καμιά φορά μπέρδευε τα λόγια του. Ήταν λόγω κούρασης γιατί έτρεχε και το μαγαζί του, εγώ τον καταλαβαίνω γιατί ήταν όλη μέρα στον δρόμο ο άνθρωπος. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η χαρά της ζωής, η χαρά της παρέας, έχει χιούμορ, κάνει πλάκες, πειράζει τους άλλους. Το ίδιο κάνει και ο κ. Κοντιζάς, ο οποίος πειράζει πάρα πολύ τον κ. Κουτσόπουλο», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef!

Παράλληλα φρόντισε να πετάξει το καρφί της για την πρόταση του Ιωαννίδη στη Μαρία και είπε:

«Καλά να πάθει ο Πάνος Ιωαννίδης που πρότεινε μια θέση στο εστιατόριο του στη Μαρία Μπέη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/Bch9tESZ_l4

Δείτε ακόμη: Αλίκη Κατσαβού για Κώστα Βουτσά: «Εκείνη την ημέρα το ήξερα ότι θα φύγει»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X