Media

MasterChef: Ο Γιώργος μιλά για την Κατερίνα

MasterChef: Ο Γιώργος μιλά για την Κατερίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λασκαρίδης είναι ένας από τους παίκτες που αποχώρησαν από το MasterChef και πλέον είναι εκτός σπιτιού και αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κουκου» για όλα όσα έζησε στο παιχνίδι.

Ο παίκτης μίλησε με τους συντελεστές της εκπομπής μέσω SKYPE και εννοείται πως ρωτήθηκε για την κόντρα του με την Κατερίνα Λένη, η οποία έχει μιλήσει πολλές φορές για αυτό και έχει δείξει πως δεν τον έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και περνάμε στα κακά νέα. Ο Γιώργος είναι ο διαγωνιζόμενος με την πιο αδύναμη προσπάθεια. Το πιάτο του δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές και θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει από το #MasterChefGR. ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι καλές στιγμές ήταν τότε που της έβαλα την ποδιά γιατί τότε δεν μιλούσε με τα παιδιά, ήταν απομονωμένη τελείως, ήταν στον δικό της κόσμο, ήταν στεναχωρημένη. Και πήγα και της είπα ότι όλα καλά μεταξύ μας, δεν κρατάω καμία κακία. Η άλλη ωραία στιγμή ήταν όταν με κούρεψε μέσα στο σπίτι, ήταν πολύ γλυκιά και την ευχαριστώ για το κούρεμα. Και η τρίτη φορά ήταν λίγο πριν φύγω, ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά και ήρθε και μου είπε “πρέπει να πάρεις λίγο τα πάνω σου, έχεις πέσει, δεν φαίνεσαι καλά ψυχολογικά, μην τα παρατάς”. Όταν ζυγίζω αυτά τα λόγια με τον χαρακτήρα της Κατερίνας που δεν γνωρίζω, και πίστευα ότι δεν με συμπαθεί, όχι ότι δεν με συμπαθεί τόσο πολύ. Στο σπίτι μέσα δεν υπήρχαν συγκρούσεις με την Κατερίνα, δεν υπήρχε πρόβλημα στη συμβίωση. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοια πράγματα από την Κατερίνα για τον χαρακτήρα μου, ότι είμαι διπρόσωπος, χειριστικός… Αν τα ήξερα αυτά μπορεί να έλεγα κάποια πράγματα ή να αιτιολογούσα τον εαυτό μου, αλλά δεν γνώριζα ότι συμβαίνουν αυτά πίσω από τις κάμερες»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/rUrub1zITxI

Δείτε ακόμη: Αποκαλυπτική Μέγκι Ντρίο για Εύη Ιωαννίδου και Ντάνο! «Αυτό που είχα πει ισχύει» (video)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X