Media

MasterChef: Ο Μπελλός μιλά για την γκρίνια της Μαρίας

MasterChef: Ο Μπελλός μιλά για την γκρίνια της Μαρίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στο MasterChef έχει δημιουργηθεί ένα ζευγάρι όπως όλοι ξέρουμε και ο Δημήτρης Μπέλλος μαζί με τη Μαρία Μπέη έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν στον κόσμο ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό που έχει γίνει στο παιχνίδι μαγειρικής και στα social media έχουμε δει κατά καιρούς να λένε πολλά.

Το Silver Award τελείωσε και ο Μπέλλος ήταν ο νικητής, αφού κατάφερε να κερδίσει το Μαράκι του και να πάρει 10.000 ευρώ και ένα βαλιτσάκι με μαχαίρια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν κινδυνεύει κανείς να φύγει, όμως εδώ μιλάμε για 10.000€ και όπως έχει χιλιοειπωθεί, μία «υπέροχη βαλίτσα με μαχαίρια»! Δημήτρης ή Μαρία;⠀ #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Οι δυο παίκτες του MasterChef διαγωνίστηκαν στο Silver Award και η Μαρία Μπέη, όπως αποκάλυψε ο Μπέλλος, δε σταμάτησε την γκρίνια όταν έχασε!

«Μετά τον τελικό άκουσα τέτοια γκρίνια, πέραν της μιας ώρας που ήταν τσαντισμένη η Μαρία, μετά άκουσα τέτοια γκρίνια. “Ναι, έβαλα τα δυνατά μου, με νίκησες στο τσακ και εκείνο και αυτό” και λέω “Εντάξει Μαρία τα πήγες πολύ καλά και εγώ όμως έκανα ότι μπορούσα και τελικά νίκησα”», είπε ο Δημήτρης Μπέλλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τέλος! Ο Δημήτρης μαγείρεψε καλύτερα και είναι ο μεγάλος νικητής του Silver Award! Τα 10.000€ και η βαλίτσα με τα μαχαίρια του ανήκουν! #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Δείτε ακόμη: Αρχίζει «πόλεμος» για την περιουσία του Κώστα Βουτσά!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X