Media

MasterChef: Τι θα δούμε στον τελικό;

MasterChef: Τι θα δούμε στον τελικό;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την αποχώρηση του John Levi Reano και της Μαρίας Μπέη, η στιγμή, που όλοι οι επίδοξοι MasterChef ονειρεύονται, έφτασε!

Με τις ποδιές του τελικού, οι δύο φιναλίστ του MasterChef 4, οι δύο φίλοι και συγκάτοικοι εντός παιχνιδιού, ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου,  μπαίνουν στην κουζίνα του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Τι κρύβει η πρώτη δοκιμασία του τελικού; Ποιος θα τα πάει καλύτερα και θα καταφέρει να κερδίσει το προβάδισμα; Ένα είναι σίγουρο: ο επόμενος #MasterChefGR θα γιορτάζει… του Σταυρού! ⠀ @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Προσαρμόζοντας τις δυνατότητές τους σε νέα δεδομένα, ρίχνονται στη «μάχη» του πρώτου μέρους του τελικού, έχοντας να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερα συνθήκες, που θέτουν και φέτος οι 3 κριτές του MasterChef.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, για άλλη μια φορά από τη θέση αυτή, τοποθετούν τον μαγειρικό «πήχη» πολυ ψηλά.

Κάθε παίκτης είχε να αποδείξει κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού -με τις δικές του και μόνο δυνάμεις- ότι αξίζει να φτάσει μέχρι τον Τελικό. Τώρα είναι η στιγμή να επιβεβαιώσουν τις επιλογές που έκαναν οι 3 Μέντορες αλλά και να διαψεύσουν όσους τους αμφισβήτησαν.

Η στιγμή να τα παίξουν όλα για όλα έφτασε!

Η ώρα να δείξουν τι πραγματικά μπορούν να κάνουν σε απόλυτα ατομικό επίπεδο, ήρθε!

Η ικανότητα, η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα, θα βοηθήσει εκείνον, που το θέλει περισσότερο!

Η ώρα για την ανάδειξη του νέου MasterChef της Ελλάδας, είναι εδώ!

Δείτε ακόμη: Η Χαρά Βέρρα για…το άγριο ξύλο που έπεσε στο πανηγύρι! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X