Media

Στο δελτίο του Open η Έλενα Ακρίτα;

Στο δελτίο του Open η Έλενα Ακρίτα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Έλενα Ακρίτα, μέσω Γιώργου Κυρίτση στο κεντρικό δελτίο του Open για σχόλιο, είναι ένα σενάριο με ίχνη ρεαλισμού που κυκλοφορεί προσφάτως.

Ο Ιβάν Σαββίδης λέγεται, με αφορμή την επάνοδο του σε ελληνικά εδάφη, ότι επιθυμεί το Open TV να επιστρέψει σταδιακά μεν, ξεκάθαρα δε, σε αντιπολιτευτικά μονοπάτια και ταυτόχρονα σε γραμμή στήριξης Τσίπρα.

Μάλιστα, όπως σημειώνει το media.gr το σήμα έχει δοθεί εδώ και μερικές εβδομάδες στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ο οποίος, αν και αρχικά είχε αντιρρήσεις, ζητώντας ισορροπίες μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, μπαίνει εκ των πραγμάτων στη διαδικασία να ακολουθήσει τις εντολές της ιδιοκτησίας, προχωρώντας σε αντίστοιχες κινήσεις.

Στο πλαίσιο αυτό φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open να έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις της Έλενας Ακρίτα, μέσω του συζύγου της Γιώργου Κυρίτση,  προκειμένου να πάρει θέση σχολιάστριας, σε μια πρόταση αν μη τι άλλο ανατρεπτική. Αν όχι κάθε μέρα, τουλάχιστον μία ή δύο φορές την εβδομάδα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X