Media

To MasterChef μπορεί να τελείωσε αλλά οι παίκτες έχουν ξεκινήσει νέα πράγματα – Τι κάνουν σήμερα (vid)

To MasterChef μπορεί να τελείωσε αλλά οι παίκτες έχουν ξεκινήσει νέα πράγματα – Τι κάνουν σήμερα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το φετινό MasterChef μπορεί να μην ήταν αποκλειστικά γυρισμένο για να μας δείξει μαγειρικές τεχνικές και υπέροχα πιάτα καθώς είχε έντονο το στοιχείο του reality, αλλά οι παίκτες βγαίνοντας από το παιχνίδι θέλουν να ασχοληθούν με πράγματα που αφορούν τη μαγειρική.

Μέσω της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κουκου» μάθαμε κάποια νέα που αφορούν σε κάποιους από τους  παίκτες του MasterChef και κάποιοι ετοιμάζονται για τηλεοπτικά θέματα.

Η Ντέμη Γεωργίου ετοιμάζεται να διαφημίσει vegan προϊόντα και παράλληλα ασχολείται με το μαγαζί της στην Αθήνα. Ο Διονύσης Πρώιος απέκτησε καντίνα, ετοιμάζει τη δική του σειρά μπαχαρικών και συνεργάζεται με τη Μαρλέν Γρυντάκη σε εστιατόριο των Αθηναών.

Ο Γιώργος Λασκαρίδης έχει αναλάβει το μενού εστιατορίου στην Ολλανδία και ετοιμάζει τον πρώτο του τηλεοπτικό πιλότο ενώ οι Μπέλλος-Μπέη ανέλαβαν την κουζίνα νέου εστιατορίου στην Κηφισιά.

Δύο μεγάλα κυπριακά κανάλια θέλουν τον Σταυρή Γεωργίου για να του δώσουν δική του εκπομπή ενώ μια δημοφιλής εκπομπή τον θέλει για να αναλάβει τη στήλη της μαγειρικής.

Ο νικητής του MasterChef, Σταύρος Βαρθαλίτης, αναμένεται να ξεκινήσει επεισόδια στο δικό του κανάλι στο Youtube και συζητά με το Star για διάφορα πράγματα αλλά και για την έκδοση περιοδικού.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/eW7NvEhtidg

Δείτε ακόμη: Θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές! Η νέα εκπομπή στο OPEN θα μας θυμίσει τα «Διλήμματα» της Καινούργιου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X