Media

Το «ναυάγιο» του ριάλιτι «Η φάρμα» αναγκάζει τον ΑΝΤ1 σε αλλαγές

Το «ναυάγιο» του ριάλιτι «Η φάρμα» αναγκάζει τον ΑΝΤ1 σε αλλαγές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από την ερχόμενη εβδομάδα το παρακμιακό ριάλιτι «Η φάρμα» (ΑΝΤ1) μετακομίζει από τις καθημερινές στο Παρασκευοσαββατοκύριακο, εκεί που ο ανταγωνισμός φαινομενικά δεν είναι τόσο σκληρός, όσο τις άλλες ημέρες (και νύχτες, ιδίως).

Ουσιαστικά το κανάλι παραδέχεται την κάκιστη επιλογή του και διαμορφώνει συνθήκες «παρηγορητικού θανάτου» σε ένα πρόγραμμα που ήταν ηλίου φαεινότερο ότι δεν είχε ελπίδα.

Από εκεί που δεν θα πείραζε κανείς το ριάλιτι «Η φάρμα» επειδή τα διαφημιστικά πακέτα είχαν κλειστεί για την πράιμ τάιμ, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να πάει σε δραστικές λύσεις ολων των ζωνών προκειμένου να σώσει το γόητρο του προγράμματός του και να προλάβει τα χειρότερα.

Από την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στη θέση της «Φάρμας»» θα προβάλλεται η καθημερινή σειρά «Ήλιος», ενώ στις 17.30 ξαναμπαίνει το τηλεπαιχίδι «5χ5» με τον Μάρκο Σεφερλή.

Την περασμένη Δευτέρα, εξάλλου,  γυρίστηκε και ο τελικός του ριάλιτι , πράγμα που σημαίνει ότι το παιχνίδι θα προβληθεί κανονικά. Τα γυρίσματα ολόκληρου του προγράμματος διήρκεσαν ένα μήνα λιγότερο από το προβλεπόμενο ενώ νικητής ανακηρύχθηκε ο Νεόφυτος Ηλίας ο οποίος έχει αποχωρήσει αλλά θα ξαναμπεί στα τελευταία επεισόδια. Η ολοκλήρωση του τρας ριάλιτι προσδιορίζεται μέσα στον Απρίλιο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X