Media

Ξέσπασε η Λένα Μαντά κατά Γεωργίου-Νικολάου!

Ξέσπασε η Λένα Μαντά κατά Γεωργίου-Νικολάου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Λένα Μαντά, αγαπημένη συγγραφέας, είχε ένα ξέσπασμα στην κάμερα καθώς θεωρεί ότι αδικήθηκε από τους Ανδρέα Γεωργίου και Κούλη Νικολάου, γιατί δεν της είπαν ούτε ένα «ευχαριστώ» για την περίοδο όπου παιζόταν η σειρά «Βάλς με 12 θεούς».

Η συγγραφέας μιλώντας σε διαδικτυακή εκπομπή η οποία προβλήθηκε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» ξέσπασε κατά των δυο δημιουργών και είπε:

«Όταν έμαθα ότι βιβλίο μου πουλάει πάρα πολύ στην Κύπρο, ερωτεύτηκα τους Κύπριους χωρίς να έχω πατήσει το πόδι μου εκεί. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε με τον Αντρέα Γεωργίου ούτε με τον Κούλλη Νικολάου. Το πρόβλημά μου πάντα και αντιδρώ άσχημα είναι όταν ο άλλος με αδικεί. Μετά το «Βαλς με 12 θεούς» άνοιξαν διάπλατα σε αυτούς τους ανθρώπους οι πόρτες του ΑΝΤ1 και δεν μου είπαν ποτέ ένα ευχαριστώ. Είναι και οι δύο αχάριστοι και το λέω χωρίς να ντρέπομαι. Δεν με πήραν ποτέ ένα τηλέφωνο να μου πουν “ρε Λένα, να είσαι καλά”»

Και στη συνέχεια είπε:

«Εδώ δεν πληρώθηκε το Βαλς. Πήρα εγώ 1 ευρώ για τη μεταφορά του Βαλς; Όχι! Γιατί δεν είχα λεφτά για να το κάνουν. Όταν ήρθε στον ΑΝΤ1 και έπαιξε για 2 χρόνια και φάγανε ψωμί από αυτή τη δουλειά, μπράβο τους! Αλλά πάρε ένα ρημάδι τηλέφωνο και πες “ρε Λένα, να είσαι καλά”».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

https://youtu.be/Pfz7yx0A3OI

Δείτε ακόμη: Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Τα λόγια πίσω από την πλάτη της Ταραμπάνκο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X