Media

«Η γη της ελιάς»: Αλλαγή ηθοποιού σε πρώτο ρόλο, προσωρινά, για λόγους υγείας

«Η γη της ελιάς»: Αλλαγή ηθοποιού σε πρώτο ρόλο, προσωρινά, για λόγους υγείας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την ανακοίνωση του Μάνου ότι πρόκειται να παντρευτεί την Μαρίνα, στο χθεσινό (20/1) επεισόδιο της σειράς  «Η γη της ελιάς» του Mega, είδαμε την Ιουλία και τον Γιώργο Κουράκο να ταξιδεύουν στο Παρίσι για το ταξίδι του μέλιτος.

Ωστόσο, αρκετοί ήταν αυτοί που παρατήρησαν ότι τον ρόλο της Αντιγόνης Κουλάκου έπαιξε μια άλλη ηθοποιός η οποία την ντούμπλαρε.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι η ηθοποιός Βαρβάρα Λάρμου πήγε στο Παρίσι ώστε να μην διακοπούν τα γυρίσματα.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου για την απουσία της Αντιγόνης Κουλάκου από το Παρίσι.

«Επειδή αναρωτιέστε γιατί ήταν η Βαρβάρα Λάρμου στο Παρίσι και όχι η Αντιγόνη Κουλουκάκου, ο λόγος είναι ότι η Αντιγόνη νόσησε και όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να συνεχιστεί το γύρισμα.

Έτσι αποφασίσουμε να ντουμπλάρουμε τη μία με την άλλη για να συνεχίσει η προβολή της σειράς.

Με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω την Βαρβάρα μου, που έτρεξε να μας εξυπηρετήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Περάσαμε υπέροχα και δημιουργικά. Βαρβάρα μου!», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου, μέσω instastories, ποζάροντας με την Βαρβάρα Λάμου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X