Οικονομία

Ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΑ: Γιατί δεν καταβλήθηκαν σωστά τα αναπηρικά επιδόματα

Ανακοίνωση από τον ΟΠΕΚΑ: Γιατί δεν καταβλήθηκαν σωστά τα αναπηρικά επιδόματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως αναφέρει ο ΟΠΕΚΑ σε ανακοίνωση του: «Στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων. Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή»

Η ανακοίνωσή του ΟΠΕΚΑ:

«Σε συνέχεια ερωτημάτων δικαιούχων αναπηρικών επιδομάτων, ο ΟΠΕΚΑ διευκρινίζει ότι: Κατά την τακτική μηνιαία καταβολή των αναπηρικών επιδομάτων παρατηρήθηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις διαφοροποιημένες καταβολές, λόγω σοβαρού τεχνικού προβλήματος της πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ που εξυπηρετεί τα αναπηρικά προνοιακά επιδόματα.|

Kατώτατος μισθός – «Κλείδωσε» η ημερομηνία: Στις 3 Μαρτίου ανακοινώνεται η αύξησή του – Πού θα φτάσει
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εκκαθάρισης της πληρωμής του τρέχοντος μήνα Φεβρουαρίου, σε ορισμένους δικαιούχους σημειώθηκαν αναντιστοιχίες ανάμεσα στο δικαιούμενο και στο καταβαλλόμενο ποσό των επιδομάτων. Ο ΟΠΕΚΑ ζητά συγγνώμη από τους πολίτες για την ταλαιπωρία αυτή.

Ο ΟΠΕΚΑ σε συνεργασία με την ΗΔΙΚΑ καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση του τεχνικού προβλήματος το συντομότερο δυνατό. Η απόδοση των ορθών ποσών στις παραπάνω περιπτώσεις δικαιούχων θα λάβει χώρα με έκτακτη καταβολή, για την οποία οι πολίτες θα ενημερωθούν με νεότερη ανακοίνωση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X