Πολιτική

Νάσος Ηλιόπουλος για κυβέρνηση: Είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες όλων των εποχών

Νάσος Ηλιόπουλος για κυβέρνηση: Είναι οι μεγαλύτεροι πολιτικοί απατεώνες όλων των εποχών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ως τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες χαρακτήρισε ο Νάσος Ηλιόπουλος δίνοντας τη δική του απάντηση σε όσα έλεγε παλαιότερα σχετικά με τα επιδόματα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ τόνισε σε δήλωσή του ότι «ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε επίδομα 0,7 ευρώ την ημέρα(!) για αγορές τροφίμων ως απάντηση στον πληθωρισμό». 

Και προσθέτει: «Κατόπιν τούτων, θα μπορούσε κανείς να πει το εξής: 

«Δεν μπορεί για 11 μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να βγεις πέρα, να μην μπορείς να διασφαλίσεις τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, προς το τέλος κυρίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει 1 ενώ σου έχει πάρει 10. Να ντυθεί Άγιος Βασίλης μπας και κοροϊδέψει κανέναν, να τον ξαναγελάσει για να του πάρει την ψήφο».

Αν αναρωτιέστε ποιος τα έχει πει αυτά, όχι δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ή άλλο κόμμα της αντιπολίτευσης. Δεν είναι ούτε οι «φίλοι της αριστεράς και κεντροαριστεράς» του κ. Σκέρτσου που βγήκε χθες να τους μαλώσει.

Τα έχει πει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Οικονόμου ως σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Για να καταλήξει: «Πρόκειται για τους μεγαλύτερους πολιτικούς απατεώνες όλων των εποχών».

Τι είχε πει ο Οικονόμου

Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον νυν κυβερνητικό εκπρόσωπο να δηλώνει με περίσσια αυτοπεποίθηση ότι «η χώρα δεν μπορεί να ζει με επιδόματα και ελεημοσύνες».

«Δεν μπορεί έντεκα μήνες να αδειάζει η τσέπη σου, να μην μπορείς να βγεις πέρα, να μην μπορείς να λύσει τα αυτονόητα και να περιμένεις έναν πολιτικό, τον οποιοδήποτε πολιτικάντη, κυρίως όταν πλησιάζουν οι εκλογές, να έρθει να σου δώσει ένα, ενώ σου έχει πάρει δέκα» έλεγε ο τότε σύμβουλος του προέδρου της ΝΔ και οι τότε δηλώσεις του φαίνεται να περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έκανε χθες ο πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής με την εξαγγελία του Food Pass.

«Δεν γίνεται να προχωρήσει η ζωή έτσι. Δεν αφορά αυτό τους πολλούς, δεν αφορά τους νέους ανθρώπους» συνέχισε λέγοντας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και κατέληξε τονίζοντας ότι «προσπαθεί να ντυθεί Άγιος Βασίλης, μπας και κοροϊδέψει κανέναν για να του πάρει την ψήφο».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X