Το blog του Θανάση Λυρτσογιάννη

Αλέξη καλημέρα: Σφυροκοπείστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απάτη με το Food Pass

Αλέξη καλημέρα: Σφυροκοπείστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την απάτη με το Food Pass
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Καλημέρα Αλέξη

Στο Μαξίμου και γενικότερα στην κυβέρνηση πρέπει να έχουν χάσει εντελώς το μέτρο. Να βρίσκονται σε πανικό ύστερα από τη δημοσκόπηση της MRB και την κυλιόμενη που πήραν στο χέρια τους την εβδομάδα που πέρασε και έδειχνε πως η ψαλίδα κλίνει ακόμα περισσότερο γιατί το σκάνδαλο της Εύας Καϊλη προκάλεσε διαρροές από το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ προς το ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Αλέξη ο πανικός τους φάνηκε και στην απάτη με το Food pass το οποίο έχει αρχίσει να εξοργίζει τους πολίτες. Είναι μία τεράστια κοροϊδία που εσύ και ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ (βουλευτές και στελέχη) οφείλεται να αξιοποιήσετε στο μέγιστο βαθμό. Σε αυτό συνηγορεί και το εύρημα στις Τάσεις της MRB σύμφωνα με το οποίο το 73,3% των πολιτών αποδίδει πλέον την ακρίβεια στην αισχροκέρδεια.

Και όπως γνωρίζεις πάρα πολύ καλά οι πολίτες δεν τρώνε κουτόχορτο για να πιστέψουν πως με 0,73 ευρώ την ημέρα αντιμετωπίζεται η ακρίβεια και πολύ περισσότερο η αισχροκέρδεια. Και επειδή η κυβέρνηση δεν θέλει, ούτε μπορεί γιατί έχει διαλύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς, να πατάξει την αισχροκέρδεια η ακρίβεια θα συνεχίσει να πλήττει τα νοικοκυριά ιδίως τα ευάλωτα και της μεσαίας τάξης.

Είναι μία φοβερή πάσα που σου έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για να βάλεις γκολ, αν δεν έχει ήδη βάλει ο ίδιος αυτογκόλ.

Αλέξη, απαιτείται ένα ανηλεές επικοινωνιακό σφυροκόπημα από όλους τους βουλευτές, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για να πληροφορηθεί και ο τελευταίος πολίτης το μέγεθος της απάτης και πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί με χάντρες και σπασμένα καθρεφτάκια να του υποκλέψει την ψήφο του.

Το μέτρο αυτό μπορεί να είναι το τέλειο μπούμερανγκ, που θα δώσει τη χαριστική βολή και στα τελευταία ψήγματα τυχόν αξιοπιστίας, που έχουν απομείνει στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εμπρός λοιπόν Αλέξη γερά με τσαμπουκά θα λέγαμε χρησιμοποιώντας και μία ποδοσφαιρική ατάκα σήμερα που είναι ο τελικός του μουντιάλ που είναι σήμερα. Μόνο που θα σε στενοχωρήσω, γιατί εγώ θέλω να κερδίσει η Γαλλία τον τίτλο.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X