Επιλογές

Έλενα Ακρίτα: «Σφάζει» Κόκκαλη και Μιχαηλίδου για τα… μαργαριτάρια της 28ης Οκτωβρίου!

Έλενα Ακρίτα: «Σφάζει» Κόκκαλη και Μιχαηλίδου για τα… μαργαριτάρια της 28ης Οκτωβρίου!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και τι… δεν ακούσαμε χθες, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, από πολιτικά πρόσωπα. “Μαργαριτάρια” που δεν πέρασαν απαρατήρητα ούτε από την Έλενα Ακρίτα.

Πρωταγωνιστές η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης.

Ξεκινάμε με την Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μίλησε σε μήνυμά της για εθελοντισμό (!) κάνοντας τους χρήστες του Twitter να παραληρούν!

Συγκεκριμένα η υφυπουργός Εργασίας αναφέρει στην ανάρτησή της: “Χρόνια πολλά! Σήμερα η εθνική μας εορτή μας θυμίζει όσο ποτέ τις αξίες της κοινωνικής προσφοράς και του εθελοντισμού.

Με συγκίνηση θυμόμαστε τις θυσίες των παπούδων μας για την οικογένειά τους, την επόμενη γενιά, την πατρίδα τους. Θυσίες που διασφάλισαν σε εμάς ένα πλαίσιο καθημερινότητας όπου η προσφορά στο σύνολο ευτυχώς δεν απαιτεί βία και αίμα.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Συνάντησε… φώκιες αλλά δεν χάρηκαν ιδιαίτερα!

Ας τους τιμήσουμε λοιπόν με τη σειρά μας υπενθυμίζοντας σε όλους ότι ο εθελοντισμός είναι όχι απλά κοινωνική προσφορά αλλά εθνική ευθύνη.

“Είναι υποχρέωση κάθε ανθρώπου να δώσει πίσω στον κόσμο τουλάχιστον το ισοδύναμο αυτού που έχει πάρει απ’ αυτόν”. Ζήτω η Ελλάς! #28october #parelasi @ Syntagma Square”.

Δείτε την ανάρτησή της

https://www.facebook.com/MichailidouDomna/posts/145405593501914?__xts__[0]=68.ARCIN0rskf0Y04oGEAV8fDCjJEeRCXjb8rXtziUKLhuQ4YbiV3-ZFJ0BkI9aaay1uhSD8kOHYxdbEPormLRITW1N6ibFcK3zf6HzFApy2KNTihw2FvySv0AYz1xY0ZnTVQg0mTrOtzp0PAH_uIsvjZXwzlHejh6ceG7xj-b77WtHMkK3TpJRno–Q0MqCl9r_ycA0GoGruNmg4aPoHp3kE3HuC2ww4OzhavnwtnCgFt1KDxYFkY__KGYK51AmGiqGc72IzKphNWxINin_qrTOO65xb0g62FuckxOdpqpkkrzb5hSgXgC_kS8uPQe4rcZkSrPkwAWEwpmmz1vUIl37zE&__tn__=-R

Και ο Κόκκαλης… τα δικά του!

Παράλληλα, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Κόκκαλης, δεν… πήγε πίσω!

Κι αυτό διότι ανήμερα της επετείου της 28ης Οκτωβρίου επέλεξε να αναφερθεί στα… ορυκτά καύσιμα (!) κάνοντας κι ένα λογοπαίγνιο με τις λέξεις “ΌΧΙ” και… “αέρα”!

Ο Κώστας Μπογδάνος (Ραν Ταν Πλαν) απειλείται με διαγραφή

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει στην ανάρτησή του στο Twitter: “”Αέρα” φώναζαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες μας, που είπαν ΟΧΙ στο φασισμό. Για Αέρα θα παρακαλάνε τα παιδιά και τα εγγόνια μας, αν δεν πούμε Εμείς σήμερα ΟΧΙ στα ορυκτά καύσιμα. #28ηΟκτωβριου #28η_Οκτωβριου #ΟΧΙ”!

Έτσι, η Έλενα Ακρίτα αντιδρά!

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή της “καίει” και τους δύο, αναφέροντας:

“Σωστά, άλλωστε για τα ορυκτά καύσιμα έγινε η σφαγή στο Δίστομο. Συνοψίζοντας τα της επετείου, οι Έλληνες πολέμησαν εθελοντικά κατά του φασισμού για να προστατέψουν τα ορυκτά καύσιμα της πατρίδας #youcantmakethisshitup”!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157107193794177&set=a.10151100911149177&type=3&theater

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X