Επιλογές

Παράνοια: Μέχρι και ο… Μπογδάνος «αδειάζει» την Μιχαηλίδου! video

Παράνοια: Μέχρι και ο… Μπογδάνος «αδειάζει» την Μιχαηλίδου! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την -απίστευτη- δήλωση της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου για τα ευρήματα της Αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ (σ.σ. ότι δηλαδή βρέθηκαν όπλα που χρησιμοποιεί ο συριακός στρατός!) σχολίασε ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, ο κ. Μπογδάνος αναφέρθηκε στα όσα είπε η κ. Μιχαηλίδου και αφού αρχικά εξήγησε τι ήθελε να τονίσει η υφυπουργός, στη συνέχεια χαρακτήρισε τραβηγμένη και ατυχή την αναφορά της.

Δείτε το… άδειασμα του Μπογδάνου

Αγαπητή Δόμνα Μιχαηλίδου, αν σας “αδειάζει” μέχρι και ο Κωνστανίνος Μπογδάνος, μάλλον υπάρχει πρόβλημα…

Αναλυτικά όσα είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου

Μας… κούφανε νωρίτερα η Δόμνα Μιχαηλίδου! Σε ραδιοφωνική της συνέντευξη στον Flash 99,4 η υφυπουργός Εργασίας, κλήθηκε να σχολιάσει την έφοδο της αστυνομίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. Κι επίσης τα όσα βρέθηκαν εκεί.

Χαρακτηριστικά δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου

«Ως κάτοικος του κέντρου και ως πολίτης της χώρας αυτής, θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει έρευνα της αστυνομίας μέσα σε έναν δημόσιο φορέα, έναν φορέα εκπαίδευσης και να βρίσκει τα πολεμοφόδια που βρήκε. Δηλαδή μου φαίνεται τρομερό ότι υπάρχει ακόμη και αντιπαράθεση πάνω στο ζήτημα αυτό. Δεν είναι δυνατόν κάποιος συμπολίτης μας να έχει πρόσβαση σε όπλα τα οποία έχει πρόσβαση ο στρατός της Συρίας! Δηλαδή δεν μπορούμε να συζητούμε για αυτά τα πράγματα. Και μόνο ότι υπάρχουν αντιπαραθέσεις σε αυτό, όταν έχουν βρεθεί ουσιαστικά τρομερά επικίνδυνα όπλα μέσα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Το αν έκανε καλά η αστυνομία που βρήκε ένα τέτοιο μεγάλο έγκλημα, με ξεπερνά».

Σαμαράς, Παυλόπουλος ή… γυναίκα για Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Μάχες στο παρασκήνιο

Θυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας στην ΑΣΟΕΕ αυτά που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -και κατά την υφυπουργό είναι… όπλα του συριακού στρατού- ήταν μεταξύ άλλων: Κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες full face και ρούχα-υλικά αμφίεσης για κάλυψη χαρακτηριστικών καθώς και πυροσβεστήρες, διαρρηκτικά εργαλεία, φυλλάδια αναρχικού περιεχομένου και κομμάτια από μάρμαρα και πέτρες.

Ακούστε όσα είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου (σ.σ. μετά το 10.00)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X