Show Biz

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποζάρει με λουλούδια και στέλνει το δικό της μήνυμα

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Ποζάρει με λουλούδια και στέλνει το δικό της μήνυμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έκανε μια πολύ όμορφη κίνηση πριν από λίγες μέρες, όταν ανέβηκε πάνω σε ένα φορτηγό και μαζί με την ορχήστρα της βγήκε στους δρόμους της Αθήνας και τραγούδησε. Κάποιοι, βέβαια, θεώρησαν πως ήταν μια λανθασμένη κίνηση αλλά ο καθένας έχει την άποψη του.

Η τραγουδίστρια θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Instagram με αφορμή την Πρωτομαγιά και να μιλήσει για τον καλλιτεχνικό κόσμο και για την επόμενη μέρα, η οποία δεν πρέπει να βρει τους καλλιτέχνες χωρίς στήριξη!

Η ‘Αλκηστις Πρωτοψάλτη έγραψε στην ανάρτηση της:

«Καλή Πρωτομαγιά σε όλο το κόσμο. Ο Πολιτισμός και οι Τέχνες του είναι η ανάσα της ζωής , και η ανάσα είναι η τέχνη της καρδιάς. Δεν πρέπει να σταματήσει να χτυπά.

Η “επόμενη μέρα” πρέπει να στηρίξει το τεράστιο ζωοφόρο ποτάμι της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η επόμενη μέρα πρέπει να δώσει ελπίδα ,αισιοδοξία και λύσεις σε όλους τους εργαζόμενους , μουσικούς, τεχνικούς, καλλιτέχνες , ηθοποιούς, παραγωγούς θεαμάτων και όσων επαγγελμάτων συνδέονται μεταξύ τους….

Πρέπει το κράτος να στηρίξει όλους τους πολύτιμους συναδέλφους μας που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Έχουμε “δυνατές φωνές” , είμαστε πολλοί και θα το διεκδικήσουμε, γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία στη ζωή να διεκδικείς ,όχι μόνο για σένα αλλά και για το διπλανό σου!

Οι Τέχνες και ο Πολιτισμός δεν μπορούν να πεθάνουν, είναι γενναίοι συνοδοιπόροι του ανθρώπου! “Ερμηνεύω”σημαίνει μοιράζομαι συναισθήματα, “Ερμηνεύω” σημαίνει προσπαθώ – κατανοώ- συμπάσχω – προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον.

Και όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος “δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο , εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο».

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καλή Πρωτομαγιά σε όλο το κόσμο. Ο Πολιτισμός και οι Τέχνες του είναι η ανάσα της ζωής , και η ανάσα είναι η τέχνη της καρδιάς. Δεν πρέπει να σταματήσει να χτυπά. Η “επόμενη μέρα” πρέπει να στηρίξει το τεράστιο ζωοφόρο ποτάμι της Τέχνης και του Πολιτισμού. Η επόμενη μέρα πρέπει να δώσει ελπίδα ,αισιοδοξία και λύσεις σε όλους τους εργαζόμενους , μουσικούς, τεχνικούς, καλλιτέχνες , ηθοποιούς, παραγωγούς θεαμάτων και όσων επαγγελμάτων συνδέονται μεταξύ τους…. Πρέπει το κράτος να στηρίξει όλους τους πολύτιμους συναδέλφους μας που ασχολούνται με τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Έχουμε “δυνατές φωνές” , είμαστε πολλοί και θα το διεκδικήσουμε, γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία στη ζωή να διεκδικείς ,όχι μόνο για σένα αλλά και για το διπλανό σου! Οι Τέχνες και ο Πολιτισμός δεν μπορούν να πεθάνουν, είναι γενναίοι συνοδοιπόροι του ανθρώπου! “Ερμηνεύω”σημαίνει μοιράζομαι συναισθήματα, “Ερμηνεύω” σημαίνει προσπαθώ – κατανοώ- συμπάσχω – προσπαθώ για ένα καλύτερο μέλλον. Και όπως λέει ο μεγάλος μας ποιητής Γιάννης Ρίτσος “δεν τραγουδάμε για να ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ’ τον κόσμο , εμείς τραγουδάμε για να σμίξουμε τον κόσμο”.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alkistis Protopsalti -Greece (@alkistisprotopsalti) στις

Δείτε ακόμη: Τελικά οι φήμες ισχύουν! Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X