Show Biz

Γιώργος Λιανός: Όλη η αλήθεια για τη σχέση του με τον Σάκη Τανιμανίδη

Πολλοί ήταν εκείνοι που μίλησαν με την είσοδο του Λιανού στο Survivor θεώρησαν πως ο Σάκης Τανιμανίδης… υποσκελίζεται από την παραγωγή. Πολλά δημοσιεύματα μάλιστα ήθελαν τους δύο παρουσιαστές να είναι δύο ξένοι στον Άγιο Δομίνικο.

Τι ισχύει όμως πραγματικά; Μετά και τον τελικό με τη συνύπαρξή τους on camera, ο Γιώργος Λιανός ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις τους.

Survivor: Σε ρόλο παρουσιαστή και ο Γιώργος Λιανός

«Ειλικρινά γελούσα πάρα πολύ με κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν ότι υπάρχει έχθρα μεταξύ μας. Ήμασταν μαζί στην παραλία ή στο γύρισμα και λέγαμε ότι κάποιος το έχει φανταστεί», ανέφερε στο TV Έθνος και λίγο μετά συμπλήρωσε:

«Με τον Σάκη περνούσαμε και ώρες και μέρες μαζί και νομίζω ότι έκανα έναν πολύ καλό φίλο. Γυρίζοντας έχω στις αποσκευές μου μια πολύ δυνατή και πολύ ιδιαίτερη φιλία. Ο Σάκης ήταν ο άνθρωπος που από την πρώτη μέρα με πήρε με το αμάξι να με γυρίσει, να μου δείξει πως ζούμε στην περιοχή , πως κινούμαστε, που τρώμε, πράγματα που έχεις απορία όταν πηγαίνεις σε ένα καινούριο μέρος. Ήταν ο άνθρωπος που ήρθε μαζί μου στο πρώτο γύρισμα για να με συμβουλεύσει, για να με βοηθήσει. Ήταν ο πρώτος που ήρθε και με αποθέωσε πραγματικά ενισχύοντας την ψυχολογία ότι, φίλε, το έχεις, σε είδα, είσαι πάρα πολύ καλός, συνέχισε έτσι. Με έκανε να νιώσω άνετα, χωρίς δόση ανταγωνισμού».