Auto - Moto

Live η κίνηση στους δρόμους: Σε ποιες Εθνικές Οδούς έχει μποτιλιάρισμα

Live η κίνηση στους δρόμους: Σε ποιες Εθνικές Οδούς έχει μποτιλιάρισμα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κίνηση στους δρόμους: Ουρές σχηματίστηκαν στα διόδια χθες, Δευτέρα, όταν επέστρεφε προς τα αστικά κέντρο το πρώτο «κύμα» εκδρομέων του Πάσχα. Αν και είχε κίνηση στις Εθνικές Οδούς, ωστόσο, οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν δεν διήρκεσαν για ώρες.

Σήμερα, όμως, η κίνηση στους δρόμους αναμένεται να χτυπήσει «κόκκινο», καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία από την Τροχαία, η έξοδος του φετινού Πάσχα, ήταν η μεγαλύτερη από την εποχή της πανδημίας της Covid-19.

Προς το παρόν σε όλες τις Εθνικές Οδούς η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται ομαλά, με την εικόνα να αναμένεται να αλλάζει μετά το μεσημέρι. Άλλωστε σήμερα, εορτάζεται η Πρωτομαγιά, με πλήθος εκδρομέων να παραμένουν μέχρι αργά το απόγευμα σε χωριά και νησιά, ώστε να απολαύσουν την ημέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΡΑ

Τα πρώτα προβλήματα και οι καθυστερήσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ, η κίνηση των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, ενώ καλύτερη εικόνα παρουσίαζε η κίνηση των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας. Καθυστερήσεις σημειώθηκαν νωρίς το βράδυ και στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας λίγο πριν τη Μαλακάσα και από το Καπανδρίτι έως τα διόδια Αφιδνών, ωστόσο η κίνηση των οχημάτων ομαλοποιήθηκε μετά τις 11.00 το βράδυ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X