Show Biz

Jennifer Aniston: Η αποκαλυπτική της συνέντευξη για τον χωρισμό και τη μητρότητα

Jennifer Aniston: Η αποκαλυπτική της συνέντευξη για τον χωρισμό και τη μητρότητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Jennifer Aniston φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του περιοδικού InSytle και “έσπασε” την σιωπή της. Η ηθοποιός του Hollywood μίλησε για όσα γράφονται για την ίδια, τα οποία και θεωρεί: «σκουπίδια που πρέπει να επιστρέψουν στο συρτάρι τους».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πρόσφατο χωρισμό της από τον Justin Theroux, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι πληγωμένη. «Όλοι λένε πως είμαι στεναχωρημένη και πληγωμένη. Με όλον τον σεβασμό, αλλά δεν είμαι καθόλου πληγωμένη.», εξομολογήθηκε.

Τέλος, απάντησε και στα κακοπροαίρετα σχόλια που δέχεται για τη μητρότητα. «Αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις –σχετικά με το αν θέλει ή όχι παιδί-. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες. Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι αυτό το θέμα για τον σύντροφό μου και για εμένα. Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά. Υπάρχει μία πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες, και αν δεν γίνουν, τότε θεωρούνται κατεστραμμένα αγαθά. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη, είναι να μην αναπαραχθεί το είδος μου. Ίσως να έχω έρθει στον κόσμο για να κάνω άλλα πράγματα.», δήλωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X