Show Biz

Κάτια Ταραμπάνκο: Ο σύντροφος της παίρνει θέση για όσα ακούγονται

Κάτια Ταραμπάνκο: Ο σύντροφος της παίρνει θέση για όσα ακούγονται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ένα από τα φαβορί του GNTM και παρόλο που ο κόσμος δεν τη θέλει καθόλου ως νικήτρια του reality, οι κριτές φαίνεται αν τη βγάζουν μπροστά, σύμφωνα με τα spoilers.

Ο σύντροφος του μοντέλου αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή «Μεσημέρι YES» και θέλησε να στηρίξει τη σύντροφο του και μίλησε για αυτή αλλά και για την πορεία της:

https://youtu.be/R1A_rqN-OyQ

«Στο GNTM βλέπουμε αποσπάσματα κομμένα και ραμμένα από την παραγωγή γιατί θεωρούν ότι έτσι θα είναι ευκολότερο να πουληθεί το προϊον τους. Κανένας δεν παίρνει αυτό που αξίζει και ως επί το πλείστων αδικούμαστε. Άρα θα πω ότι αδικείται επειδή ο κόσμος εισπράττει μια στοχευμένη εικόνα και όχι μια πλήρης και αντικειμενική.Θα κερδίσει γιατί έχει αντικειμενικά όλο το πακέτο όσον αφορά τα θέλω του παιχνιδιού. Δίκαιο λοιπόν θα ήταν να κερδίσει το καλύτερο μοντέλο και όχι αυτό που μας πλασάρουν ταυτόχρονα για τις ανάγκες του ριάλιτι. Αν δεν ήταν στον τελικό η Κάτια και έπρεπε να σου πω μία, θα διάλεγα την Εμμανουέλα. Θεωρώ ότι επαγγελματικά θα τα καταφέρει και ας αποχώρησε από το GNTM».

Δείτε επίσης:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X