Media

«Survivor»: Ραίνει με δεκάδες χιλιάδες ευρώπουλα την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλίτζαλι

«Survivor»: Ραίνει με δεκάδες χιλιάδες ευρώπουλα την Κάτια Ταραμπάνκο ο Ατζούν Ιλίτζαλι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μέλος της ομάδας των Κόκκινων είναι πλέον η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία μετά από έναν χρόνο επέστρεψε στο «Survivor» (Σκάι), μία επιστροφή που δούμε στους δέκτες μας το Σάββατο (12/2).

Το μοντέλο και παρουσιάστρια που γνωρίσαμε στο GNTM, είχε αναγκαστεί πέρσι να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος.

Ωστόσο, η εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι, της έδωσε μία ακόμη ευκαιρία, ρίχνοντας στα πόδια της ένα «χρυσό» συμβόλαιο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο  Λάμπρος Κωνσταντάρας έπαιρνε 6.000 ευρώ τη βδομάδα και η Αθηνά Ευμορφιάδη 3.400 ευρώ.

Όταν έφυγαν αυτοί οι δυο, ο Ατζούν για να της δώσει τα 10.000 ευρώ ανά εβδομάδα, έβγαλε από το μπάτζετ του μόλις 600 ευρώ γιατί αν προσθέσουμε τα έξι χιλιάρικα του Λάμπρου και τα 3.400 της Αθηνάς, είναι 9.400, άρα έβαλε 600 ευρώ. Και έτσι έδωσε στην Κάτια Ταραμπάνκο 10.000 ευρώ τη βδομάδα.

Όσο για τους όρους, σύμφωνα με το Πρωινό, είναι οι εξής τέσσερις:

  1. Μηδενική ρήτρα αποχώρησης
  2. Μη καταβολή χρημάτων για οικειοθελή αποχώρηση
  3. Καταβολή συνολικού μηνιαίου μισθού για αποχώρηση με εντολή γιατρού
  4. Option για μελλοντική συνεργασία

«Δεν υπάρχει ρήτρα αποχώρησης, αν θέλει να αποχωρήσει δεν θα πληρώσει κάτι στην Acun Medya και αν αποχωρήσει οικειοθελώς δεν θα της καταβάλουν τα χρήματα, αν αποχωρήσει για ιατρικούς λόγους, τότε το ποσό θα καταβληθεί…», αναφέρθηκε στην εκπομπή με την επεξήγηση ότι θα λάβει ολόκληρο μηνιάτικο, δηλαδή 40.000 ευρώ. Κι ας έχει αντέξει- θεωρητικά- έστω και μια μέρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X