Media

«Survivor»: «Χαστούκι» στον Ατζούν Ιλίτζαλι από την Κάτια Ταραμπάνκο- Την «κάνει» τσεπώνοντας 40.000 ευρώ

«Survivor»: «Χαστούκι» στον Ατζούν Ιλίτζαλι από την Κάτια Ταραμπάνκο- Την «κάνει» τσεπώνοντας 40.000 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τί κι αν έστρωσε χαλί με ευρώπουλα ο Ατζούν Ιλίτζαλι για να πάρει μέρος η Κάτια Ταραμπάνκο, τί κι αν δέχθηκε τους όρους που του έθεσε η κοπέλα, εν τέλει η επαγελματίας των τοξικών ριάλιτι την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια απο το «Survivor» (Σκάι).

Χθες (16/3) το βράδυ στο Συμβούλιο ανακοινώθηκε από το Γιώργο Λιανό, η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη.

Η ανακοίνωση άφησε άφωνους του παίκτες αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, αν και το όνομα της παίκτριας που θα αποχωρούσε απόψε είχε ήδη διαρρεύσει…

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, η Βρισηίδα Ανδριώτου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Τζο Μαριδάκη.

Αν και οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα προέρχεται από την ομάδα των Μαχητών, και συγκεκριμένα η Τζο Μαριδάκη, τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή.

Οι τελευταίες διαρροές έπεσαν μέσα και έτσι, έγινε η μεγαλύτερη έκπληξη του φετινού Survivor.

H παίκτρια που αποχώρησε ήταν Κάτια Ταραμπάνκο. Τώρα ο Ατζούν Ιλίτζαλι τρέχει και δε φτάνει καθώς είχε ποντάρει ότι η Ταραμπάνκο θα «τράβαγε» και θα τόνωνε την τηλεθέαση του ριάλιτι που καθημερινά πηγαίνει απο το κακό στο χειρότερο.

Η ουσία είναι πως η Ταραμπάνκο για τον ένα μήνα που άντεξε στο «Survivor», βάσει του συμβολαίου της, θα «τσιμπήσει» ωραιότατες 40.000 ευρώ.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X