Media

Ο Μίνως Μάτσας είναι με τη Λενιώ από τις Αγριες Μέλισσες ή με την Ολγα Κεφαλογιάννη;

Ο Μίνως Μάτσας είναι με τη Λενιώ από τις Αγριες Μέλισσες ή με την Ολγα Κεφαλογιάννη;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μόλις η Μαρία Κίτσου κατέκτησε τις τηλεοπτικές οθόνες ως Λενιώ στις ¨Αγριες Μέλισσες”, το πανελλήνιο έμαθε για τη σχέση της με τον μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα. Τα διάφορα έντυπα και ιστότοποι τον περασμένο Οκτώβριο έγραφαν: “Οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά πριν από περίπου ένα χρό­νο, κατά την προετοιμασία της παρά­στασης «Ο ηλίθιος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, όπου ο Μίνως Μά­τσας είχε τη μουσική επιμέλεια, ενώ η Μαρία Κίτσου συμμετείχε. Από την πρώτη στιγμή ο ένας ξεχώρισε τον άλλον και πρώτη επίσημη εμφά­νιση έγινε στο πάρτι του Πάνου Κοκκινόπουλου χωρίς όμως να δί­νουν αφορμή για σχόλια.

Η σχέση τους φέρεται να άλλαξε σελίδα κατά τη διάρκεια του έργου «Οιδίπους: Ο μύθος της ιστορίας του κόσμου όπως τον είπαν οι Έλληνες». Η ηθοποιός αν και προτιμάει να μιλάει μέσα από την δουλειά της, εί­ναι τόσο ευτυχισμένη και δεν το κρύβει ούτε από τους δικούς της ανθρώπους άλλα ούτε και από τις κάμερες.”.

Η κατάσταση, τουλάχιστον σε επίπεδο φημών φαίνεται να περιπλέκεται, αφού κυκλοφόρησε πως η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ολγα Κεφαλογιάννη μετά το χωρισμό της ήρθε πολύ κοντά με τον μουσικοσυνθέτη Μίνω Μάτσα.

Και επειδή μάλλον δεν πρόκειται για συνωνυμία, αφού είναι σχεδόν απίθανο να υπάρχουν δύο μουσικοσυνθέτης με αυτό το σπάνιο όνομα και επίθετο,  το ερώτημα που θέτουν όσοι βάζουν το μάτι στην κλειδαρότρυπα των διάσημων αν ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας είναι πολύ κοντά με τη Λενιώ από τις “Αγριες Μέλισσες” ή με την Ολγα Κεφαλογιάννη από τη Νέα Δημοκρατία…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X