Show Biz

Βάσω Λασκαράκη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου της

Βάσω Λασκαράκη: Αδημοσίευτες φωτογραφίες του γάμου της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μας έπιασαν όλους στον «ύπνο» καθώς παντρεύτηκαν πέρυσι και ο γάμος τους έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα! Και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν ελάχιστες.

Το ζευγάρι γιορτάζει την επέτειο του και έτσι θέλησαν να ευχηθούν ο ένας στον άλλον, δημοσιεύοντας φωτογραφίες που δεν έχουμε ξαναδεί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Η Βάσω Λασκαράκη, βλέπουμε πως ποζάρει μέσα σε ένα μπλε αυτοκίνητο και ο Λευτέρης Σουλτάτος την σπρώχνει και πρέπει να πούμε πως ήταν μια πολύ όμορφη νύφη!

Δείτε τις εικόνες που ανήρτησαν στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

29/4/2019 ♡ Our trip to happiness ♡ Χρόνια πολλά αγάπη μου …να τα εκατοστήσουμε… στα καλύτερα που έρχονται ….με γέλια με αγάπη με χαρές με χιούμορ με εσένα πάντα εκεί…. #mylove #happyanniversary @lefteris.soultatos I̳N̳ T̳H̳E̳ E̳N̳D̳, E̳V̳E̳R̳Y̳T̳H̳I̳N̳G̳ I̳S̳ A̳ G̳A̳G̳ #charliechaplinquote #partyloaded #Photocredit to @smphotographer.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

29/4/2019 και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα … σαν σήμερα . Άντε και στα εκατό ! Δεν την φανταζόμουν έτσι την επέτειο μας … @vasolaskaraki Ευχαριστούμε @ritsapapakaliati @lenials άντε και του χρόνου reunion party 🎊 . Party loaded… 📷 @smphotographer.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleftherios Soultatos (@lefteris.soultatos) στις

 

Δείτε ακόμη: Η… κόλαση του Δάντη! Απαντά για το «Δεν υπάρχει Θεός»! video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X