Πολιτική

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς -Συναγερμός για τα 181 κρούσματα σε μία μέρα

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς -Συναγερμός για τα 181 κρούσματα σε μία μέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Νίκος Χαρδαλιάς για την έκτακτη σύσκεψη για την εξέλιξη της πανδημίας του κορoνοϊού στη πόλη και την Κεντρική Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα .

Η πορεία της πανδημίας

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη, αίθουσα συσκέψεων) αύριο Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020, στις 19:00.

Εκτός των κ.κ. Τζιτζικώστα και Χαρδαλιά θα συμμετέχουν ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χροτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Χαράλαμπος Στεργιάδης.

Στη σύσκεψη θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς της και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Με αντι-Navtex απαντά η Ελλάδα στη παράνομη τουρκική Navtex ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X