Σχόλια

Μετάλλαξη «Άδωνι»: Όταν έλεγε ότι ήταν φτιαχτός ο ιός της γρίπης και ήταν αρνητής του εμβολίου (vid)

Μετάλλαξη «Άδωνι»: Όταν έλεγε ότι ήταν φτιαχτός ο ιός της γρίπης και ήταν αρνητής του εμβολίου (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά από τις πολλές μεταλλάξεις του κορονοϊού, φαίνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήλεψε και έβγαλε την δική του μετάλλαξη.

Η μετάλλαξη «Άδωνι» λοιπόν ήρθε στην Νέα Δημοκρατία!

*Του Παναγιώτη Φάκου

Γιατί μιλάμε για μετάλλαξη; Μα για τις σημερινές δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη για τις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτήρισε του αρνητές των εμβολίων, γραφικούς και ανορθολογιστές, ενώ σχολιάζοντας τις χθεσινές συγκεντρώσεις ανέφερε ότι πρόκειται για τους ίδιους ανθρώπους που συμμετείχαν στους αγανακτισμένους την περίοδο 2010-2011 και στο «όχι» για το δημοψήφισμα του 2015.

«Δεν πιστεύω ότι αυτοί που διαδήλωσαν χθες, απηχούν ένα κοινό μας αίσθημα. Είναι ένα περιθωριακό κομμάτι του πολιτικού συστήματος των ψηφοφόρων αναμφίβολα. Προφανώς υποκινούνται από ακραίους πολιτικούς χώρους, γιατί τα συνθήματα που ακούγονταν ήταν χυδαία», κατέληξε.

Σίγουρα ο Άδωνις Γεωργιάδης ή ξέχασε τους φίλους του ή έπαθε μετάλλαξη, αφού τον Άδωνι τον συνδέουν ιστορικοί δεσμοί με τους χτεσινούς συγκεντρωμένους και το αντιεμβολιαστικό κίνημα!

Όπως είπε και Νάσος Ηλιόπουλος, «αν πήγαινε μία βόλτα ο κ. Γεωργιάδης στη χθεσινή συγκέντρωση, θα έβρισκε πολλούς παλιόφιλους: έναν προς έναν όλους αυτούς με τους οποίους διαδήλωνε παρέα για τη δήθεν προδοσία της Μακεδονίας, εκθρέφοντας τον πιο βαθύ λαϊκισμό και ανορθολογισμό».

Και επειδή όταν κατηγορείς και κρίνεις κάτι πρέπει να έχεις αποδείξεις.. Εγώ θα πω ευτυχώς που υπάρχει το Youtube!

Το 2010 ο Άδωνις Γεωργιάδης, βουλευτής του ΛΑΟΣ τότε, έθεσε ερώτημα στην Βουλή στην τότε υπουργό Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, για το αν η “παρασκευή” και η “διασπορά” του ιού της γρίπης έγινε από φαρμακευτικές εταιρείες.

Επίσης είχε αναφέρει όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω ότι, «Θέλω πάρα πολύ να πιστέψω για την ασφάλεια του εμβολίου, είμαι από αυτούς που έκαναν το εμβόλιο. Άρα λοιπόν αν δεν υπήρχε ασφάλεια θα έπρεπε να ανησυχώ πάρα πολύ για τον εαυτό μου. Και έκανα το εμβόλιο και θα σας πω με ποια λογική… Έβλεπα όλη εκείνη την εθνική προσπάθεια τα σποτάκια στην τηλεόραση εσάς που βγαίνατε και καλά κάνατε και λέγατε τότε ότι όλοι πρέπει να συμμετέχουμε στο να φτιάξουμε το ανθρώπινο τείχος για να μην περάσει η γρίπη, και λέω εγώ τώρα βουλευτής δεν πρέπει να δώσω το καλό παράδειγμα; Παρότι είχα πολλές εσωτερικές αμφιβολίες, έκανα λοιπόν το εμβόλιο… Δόξα το θεό δεν έχω πάθει τίποτα!»

Με απλά λόγια ο Άδωνις Γεωργιάδης τότε έλεγε στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ότι τους είχα πιάσει κορόιδα και ότι σύμφωνα με γαλλικές εφημερίδες ο ιός της γρίπης ήταν φτιαχτός από τις φαρμακευτικές για να αγοράσουν όλοι τα εμβόλια.

Οπότε κύριοι της κυβέρνησης καλό να μαζέψετε κάποιους υπουργούς σας που κάποτε έβγαιναν με τη σημαία των αρνητών και τώρα θέλουν να πείσουν τον πολίτη να εμβολιαστεί γιατί έτσι δεν θα πείσουν τον κόσμο.

Υπάρχουν καλύτεροι τρόποι να πείσουμε τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο!

Και μια συμβουλή… Φαίνεται πως με το μάρκετινγκ δεν το έχετε! Αντί αυτό το βίντεο να το πάρει ο Άδωνις και να το βγάλει στην φόρα ο ίδιος και να πει ότι τότε έκανα λάθος μην κάνετε το ίδιο κοιτάτε να το εξαφανίσετε! Και λιγότερο κράξιμο θα άκουγε και θα μπορούσε να πείσει μεγάλη μερίδα των αρνητών.

Ακούστε προσεκτικά στο βίντεο τι μας έλεγε τότε για την νέα γρίπη ο Άδωνις Γεωργιάδης:

https://www.youtube.com/watch?v=5LBEZOMTiV8

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X