Συνταγές

Χοιρινό ψαρονέφρι με μπύρα από τον σεφ Φάνη Κασσούλα

Χοιρινό ψαρονέφρι με μπύρα από τον σεφ Φάνη Κασσούλα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χοιρινό ψαρονέφρι με μπύρα!!!!!

Μια πολύ θρεπτική και νόστιμη συνταγή για τους λάτρεις του χοιρινού. Το χοιρινό ψαρονέφρι με μπύρα είναι μια ιδιαίτερα γευστική πρόταση που θα συναρπάσει όποιον το δοκιμάσει.

Υλικά
1,5 κιλό ψαρονέφρι πλυμένο, σκουπισμένο, και κομμένο σε κομμάτια
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
12 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 κουτάκι μπύρα
αλάτι
πιπέρι
70 ml ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ (αν θες)

Εκτέλεση
Βάζεις το λάδι σε μια κατσαρόλα και σωτάρεις το κρέας να πάρει χρώμα γύρω γύρω.

Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο για 2 ακόμη λεπτά. Ρίχνεις τα μανιτάρια, το καρότο και τις πιπεριές και σοτάρεις για άλλα 4 λεπτά. Αλατοπιπερώνεις και ανακατεύεις. Προσθέτεις τη μπύρα και αφήνεις να εξατμιστεί το αλκοόλ.

Σερβίρεται πολύ ωραία με ρύζι.

Κανταΐφι σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και πιπεριές Φλωρίνης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X