Media

Αχτσιόγλου – Βορίδης κατά Big Brother

Αχτσιόγλου – Βορίδης κατά Big Brother
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κανείς δεν περίμενε πως θα ακουστεί στο Big Brother η ατάκα «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό» από το στόμα ενός άνδρα αλλά αποφάσισαν να μας τα δείξουν όλα στο reality και να προκαλέσουν την οργή του κόσμου.

Ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι ο παίκτης ο οποίος κατάφερε να κάνει έξαλλο τόσο τον κόσμο που ασχολείται με τα social media όπως και τον πολιτικό κόσμο και δεν είναι λίγοι αυτοί που πήραν θέση για το εν λόγω ζήτημα.

H Έφη Αχτσιόγλου και ο Μάκης Βορίδης εμφανίστηκαν στην εκπομπή «Σήμερα» η οποία προβάλλεται στον ΣΚΑΙ και θέλησαν να μοιραστούν δημόσια αυτά που πιστεύουν για το Big Brother και για αυτό που συνέβη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή με τα ποδήλατα φέρνει αναταράξεις μεταξύ των συγκάτοικων🚲 Ραντεβού αυριο πάλι στις 23:00 @skaitv.gr #BigBrotherGr #SkaiTvGr #NewEpisode

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Big Brother Greece (@grbigbrother) στις

Λίγο πριν «κλείσει» η εκπομπή, η Έφη Αχτσιόγλου είπε στον αέρα:

«Χθες έγινε ένα εξαιρετικά καταδικαστέο περιστατικό στην εκπομπή Big Brother που προβάλλεται από τον συγκεκριμένο σταθμό. Ένα περιστατικό αναπαραγωγής κουλτούρας βιασμού και πρόκλησης εγκληματικής ενέργειας, απολύτως καταδικαστέο. Νομίζω ότι θα έπρεπε ήδη ο σταθμός να έχει αποφασίσει τη διακοπή της εκπομπής αυτής, νομίζω ότι το ΕΣΡ θα έπρεπε να έχει ήδη παρέμβει. Δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές τέτοιες συμπεριφορές. Νομίζω υπάρχει μια ευθύνη συνολική και από τον δικό σας σταθμό, να βλέπει τι περιεχόμενο προβάλει».

Ο Μάκης Βορίδης στη συνέχεια είπε για το Big Brother:

«Θα συμφωνήσω. Είναι σημαντικό να υπάρχει αποτελεσματικός έλεγχος περιεχομένου ειδικά σε τέτοιου είδους εκπομπές. Πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος κι ένας αποτελεσματικός έλεγχος, ώστε αυτά τα άθλια πράγματα που εκστομίστηκαν από τον συγκεκριμένο, να μη βρίσκουν χώρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/WMVVH28xyBY

Δείτε ακόμη: Πότε κάνει πρεμιέρα το παιχνίδι «ΤΑΞΙ»;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X