Παρασκήνιο

Άδωνι… στην Μύκονο κολλάει ο κορονοϊός, αλλά στον ανδριάντα όχι; pics

Άδωνι… στην Μύκονο κολλάει ο κορονοϊός, αλλά στον ανδριάντα όχι; pics
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι σου κάνει η άτιμη η ζωή. Βγαίνεις μια μέρα και υπεραμύνεσαι της απόφασης για “λουκέτο” δύο μηνών σε μαγαζί στην Μύκονο, αφού ο κορονοϊός… καραδοκεί και τα μέτρα “πήγαν περίπατο” και μέσα σε 24 μόλις ώρες εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

Για τον Άδωνι Γεωργιάδη όλα αυτά, ο οποίος χθες εμφανίστηκε ανένδοτος και κατηγορηματικός για το “λουκέτο” στην Μύκονο. Έγιναν, λέει, εξόφθαλμες παραβάσεις και γι’ αυτό η σκληρή τιμωρία. Καλά μέχρι εδώ και μακάρι πάντοτε η κυβέρνηση -και όλες οι κυβερνήσεις- να είναι τόσο… άτεγκτες στην επιβολή του Νόμου.

Αλήθειες και μύθοι για την Ελλάδα και τον κορονοϊό

Μάλιστα… ήρθε και σε ρήξη με τον Άρη Πορτοσάλτε –το ζήσαμε κι αυτό– με τον δημοσιογράφο να χαρακτηρίζει “κομμουνιστική” την κυβέρνηση που βάζει “λουκέτα”!

Τι… άλλο έγινε όμως; Τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Παλαιολόγου έγιναν και τρίβαμε τα ματάκια μας! Η λέξη συνωστισμός φαντάζει φτωχή για να περιγράψει το τι ακριβώς συνέβη στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου στην Αγία Τριάδα Πειραιώς. Ο κόσμος ήταν στην κυριολεξία ο ένας πάνω στον άλλον, όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Ανάπτυξης στο twitter και δεν τηρήθηκε κανένα μέτρο και καμία απόσταση.

Το ερώτημα, λοιπόν, ένα και… καυτό: Άδωνι Γεωργιάδη, στην Μύκονο κολλάει ο κορονοϊός, ενώ σε εγκαίνια γεμάτα φωτογράφους -και κατ’ επέκταση- δημοσιότητα… δεν κολλάει;

Τι απάντησε ο Κορκίδης

Το άγαλμα είναι δωρεά του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Αναφερόμενος στον συνωστισμός ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ, Βασίλης Κροκίδης, ο οποίος φυσικά ήταν «παρών» στην εκδήλωση είπε πως όντως δεν τηρήθηκαν οι αποστάσεις, αλλά δεν φταίει ούτε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, ούτε η Μητρόπολη Πειραιώς, αλλά ο ίδιος ο κόσμος που βρέθηκε εκεί και ήθελε να βγει φωτογραφία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X