Auto - Moto

Νέο Honda Insight Prototype: Επαναπροσδιορίζει τα ηλεκτρικά οχήματα

Νέο Honda Insight Prototype: Επαναπροσδιορίζει τα ηλεκτρικά οχήματα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το νέο Honda Insight Prototype πραγματοποίησε παγκόσμια παρουσίαση στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Βόρειας Αμερικής, μεγαλώνοντας με αυτό τον τρόπο την γκάμα των ηλεκτρικών οχημάτων της Honda.

Ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα compact υβριδικά με την κομψή sedan σχεδίασή του, την ευρύχωρη καμπίνα πέντε ατόμων, και τις βελτιωμένες επιδόσεις σε συνδυασμό μάλιστα με την οικονομική κατανάλωση.

To μοντέλο υιοθετεί κομψή σχεδίαση με χαμηλωμένο και φαρδύ αμάξωμα, διαθέτει δυναμική πρόσοψη, λεπτούς προβολείς και τα πίσω φώτα LED που σε συνδυασμό με τις έντονες και τις δυναμικές χαρακτηριστικές γραμμές το κάνει να ξεχωρίζει για το ντιζάιν του.

Το Volvo XC60 ασφαλέστερο αυτοκίνητο του 2017

Στην καρδιά του μοντέλου βρίσκονται δύο μοτέρ τρίτης γενιάς της Honda, που περιλαμβάνει έναν πολύ αποδοτικό κινητήρα 1.5L κύκλου Atkinson, έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία ιόντων λιθίου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το Insight λειτουργεί μόνο με ηλεκτρισμό, αντλώντας ενέργεια από τον κινητήρα (λειτουργεί σαν γεννήτρια) ή την μπαταρία. Οι υβριδικές μπαταρίες που βρίσκονται κάτω από τα πίσω καθίσματα επιτρέπουν την πλήρη αξιοποίηση του χώρου αποσκευών, ο οποίος παρέχει πρόσθετη ευελιξία χάρη στα διαιρούμενα 60/40 και αναδιπλούμενα πίσω καθίσματα.

Στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Β. Αμερικής, η Honda ανακοίνωσε τη Στρατηγική Εξηλεκτρισμού Honda (Honda Electrification Initiative) και την πρόθεσή της τα ηλεκτρικά οχήματα να αποτελούν τα δύο τρίτα των παγκόσμιων πωλήσεών της μέχρι το 2030, συμπεριλαμβανομένων υβριδικών, plug-in υβριδικών, ηλεκτρικών μπαταρίας και οχημάτων κυψελών καυσίμου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X