Auto - Moto

Τετάρτη δημοσκόπηση πανωλεθρία του Μαξίμου-Οκτώ μονάδες κάτω στην Αττική η ΝΔ

Τετάρτη δημοσκόπηση πανωλεθρία του Μαξίμου-Οκτώ μονάδες κάτω στην Αττική η ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Παρά το ευνοϊκό κλίμα που επικρατεί στην κυβέρνηση λόγω των δημοσκοπήσεων που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, τις τελευταίες ημέρες έχουμε σφοδρές αντιδικίες μεταξύ υποψηφίων που προβαίνουν σε δικές τους μετρήσεις και τα αποτελέσματα είναι τελείως αντίθετα…

Σας ενημέρωσα για την αντιδικία που είχαν τρεις (υποψήφιοι πλέον) βουλευτές, δύο από την Θεσσαλονίκη και ένας από την Α Αθήνας, μετά από τις δημοσκοπήσεις που πλήρωσαν από την τσέπη τους και έδειξαν μεγάλη πτώση των ποσοστών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την εκλογή τους.

Το τελευταίο επεισόδιο διεμείφθη μετά από την δημοσκόπηση που έκανε κορυφαίος αυτοδιοικητικός για το «λεκανοπέδιο». Τα αποτελέσματα ήταν απογοητευτικά, καθώς η Ν.Δ. φαίνεται να χάνει 8 μονάδες από τα ποσοστά που κατέγραψε το 2019.

Ο αυτοδιοικητικός που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ριχτεί στο πλευρό του Κυριάκου για να τον βοηθήσει στις εθνικές εκλογές, έγινε κυριολεκτικά έξαλλος. Εκδήλωσε μάλιστα την οργή του στην Πειραιώς, σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, ο οποίος τον είχε διαβεβαιώσει ότι η εικόνα ήταν ευνοϊκή, άρα και η δική του εκλογή, σίγουρη.

«Γιατί μου λες ψέματα; Εδώ παίζεται η ζωή μου!» Ήταν το ξέσπασμα του κορυφαίου αυτοδιοικητικού

Τέταρτο κρούσμα μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα…

Πηγή: newsbreak.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X