Auto - Moto

Τραγωδία -Δύο δυστυχήματα στη λεωφόρο Συγγρού προς Ποσειδώνος: Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά

Τραγωδία -Δύο δυστυχήματα στη λεωφόρο Συγγρού προς Ποσειδώνος: Κλειστό το ρεύμα προς Πειραιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λεωφόρο Συγγρού προς Ποσειδώνος:Το τροχαίο με τη μοτοσικλέτα σημειώθηκε στο ύψος της Καλλιθέας ενώ το δυστύχημα με το αυτοκίνητο στην έξοδο προς Πειραιά στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος».

Με διαφορά πέντε ωρών και σε απόσταση 50 μέτρων, δύο θανατηφόρα τροχαία δυστυχήματα σημειώθηκαν στη λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, στο Δέλτα Φαλήρου.

Συγκεκριμένα, στις 4:50 τα ξημερώματα στην έξοδο της Λεωφόρου Συγγρού προς Πειραιά στο ύψος της Καλλιθέας, ΙΧ αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του λόγω της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει, και για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, προσέκρουσε σε πεζοδρόμιο και σε κολώνες ηλεκτροφωτισμού και έγινε άμορφη μάζα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο οδηγός του και να τραυματιστεί σοβαρά η συνοδηγός.

Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Νωρίτερα στις 23:30 της Δευτέρας (20/11/23), στη Λεωφόρο Συγγρού, στην έξοδο προς Γλυφάδα, σε απόσταση 20 μέτρων από το σημείο του άλλου τροχαίου, μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 44χρονος δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο. Στο σημείο του τροχαίου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον άτυχο αναβάτη χωρίς τις αισθήσεις του.

Η προανάκριση για τις συνθήκες και των δύο δυστυχημάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Στο σημείο έφτασε η Πυροσβεστική, 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X