Auto - Moto

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρία θανατηφόρα τροχαία -Νεκροί σε Νέα Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρία θανατηφόρα τροχαία -Νεκροί σε Νέα Φιλαδέλφεια, Πόρτο Ράφτη και Περιστέρι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στην άσφαλτο: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τρία τροχαία που σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Πόρτο Ράφτη και του Περιστερίου. Ο τραγικός απολογισμός είναι τρεις νεκροί και ένας τραυματίας.
Τρεις νεκροί σε 3,5 ώρες σε τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Αττικής.

Το τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη σημειώθηκε στις 23:30 το βράδυ , στο 33,5ο χιλιόμετρο προς Μαρκόπουλο, μπροστά από ένα κρεοπωλείο. ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε μια γυναίκα γεννημένη το 1968 προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ με τις αισθήσεις της και παρότι ο τραυματισμός της δεν έδειχνε σοβαρός, κατέληξε πρωινές ώρες

Πέντε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε σύγκρουση δυο μοτοσυκλετών στην συμβολή της Αδμητού με την Αμαζώνων με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο ο οδηγός της μιας μοτοσυκλέτας ηλικίας 58 ετών.

Στην Νέα Φιλαδέλφεια στις 20:30 το βράδυ, οδηγός μοτοσυκλέτας που κινούνταν από την Μεταμόρφωση προς Αθήνα επί της Λεωφόρου Δεκελείας και κάτω από άγνωστες συνθήκες, προσέκρουσε σε διερχόμενο λεωφορείο με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία ο Ινδός οδηγός της μηχανής, ηλικίας 49 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί πως από θαύμα γλίτωσε την ζωή του ένας οδηγός αυτοκινήτου που βγήκε από τον δρόμο και «καρφώθηκε» σε δέντρο στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, αλλά ο οδηγός απεγκλωβίστηκε ελαφρά τραυματισμένος

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X