Ελλάδα

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Όταν με βλέπεις τρέμεις σύγκορμος» – «Ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε για πρωινό»

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Πολάκη στη Βουλή: «Όταν με βλέπεις τρέμεις σύγκορμος» – «Ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε για πρωινό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η συνεδρίαση της Βουλής για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, σκληρή κόντρα ξέσπασε, μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, παρείχε πλήρη κάλυψη στον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, και εξαπέλυσε πυρά κατά του Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας ότι έχει διαπράξει το αδίκημα της απιστίας.

Ειδικότερα, ο Πολάκης κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι κάνει μία τεράστια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της συζήτησης, φορτώνοντας στον Παπαγγελόπουλο μία δήθεν σκευωρία, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει σκάνδαλο φαρμακευτικής δαπάνης στην Ελλάδα.

«Δεν φαγώθηκαν 32 δισ, 260 εκατ. ευρώ από μοναχά τους. Ένα πολιτικό προσωπικό υπέγραψε και δημιούργησε το υπέδαφος για να γίνει αυτή η ληστεία του κόπου του ελληνικού λαού», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και κατέληξε λέγοντας:

«Μην λέτε πολλά ότι μπήκαν στο αρχείο. Στο αρχείο είχε μπει και ο Τσοχατζόπουλος και ο Παπαντωνίου αλλά μετά βρεθήκαν φυλακή. Και έχουμε και τρίτο γύρο»

Παίρνοντας τον λόγο, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «με έψαξε η εισαγγελέας διαφθοράς περίπου δύο χρόνια. Βλέπετε καμία κατηγορία εναντίον μου από κανέναν; Όχι» για να προσθέσει: «Αν δεν μας αθωώσει ο δικαστής Πολάκης δεν γίνεται». «Άρα κύριε Πολάκη», συνέχισε ο κ.Γεωργιάδης, «επειδή για την προκαταρκτική που μιλάμε σήμερα, πιθανότερο εσείς να καταλήξετε στον εισαγγελέα, παρά εγώ, γιατί προφανώς θα πρέπει να ερωτηθούν οι ψευδομάρτυρες -όταν αρθεί η ασυλία τους- αν πράγματι τους ξέρατε. Και αν πράγματι τους ξέρατε, τότε είστε κι εσείς ενδεχομένως στην σκευωρία». Και κατέληξε λέγοντας: «Άρα λοιπόν επειδή εισαγγελέας δεν είσαι, και όταν με βλέπεις τρέμεις σύγκορμος, σταμάτα τα αυτά»

Επί προσωπικού ζήτησε να ανταπαντήσει ο κ. Πολάκης στην φράση του κ. Γεωργιάδη ότι τον βλέπει και τρέμει. «Επειδή έκανες από μακριά κάποιες χειρονομίες του στυλ τώρα ήρθε η σειρά μας που άλλαξαν τα πράγματα εδώ είμαστε και σας περιμένουμε. Κάτι τέτοιους ακροδεξιούς σαν την πάρτη σας τρώμε πέντε για πρωινό, εντάξει; Άντε μπράβο!»

Επιμέλεια Ελένη Νιζάμη

Δείτε ακόμη:

Παπαγγελόπουλος: Ο Ρασπούτιν έμεινε στην ιστορία για κάποια φυσικά προσόντα και για τη θεωρία του για το αχαλίνωτο σεξ

Ξύρισε το κεφάλι της γυναίκας του γιατί βρήκε τρίχα στο πρωινό του

Σοκάρει η παιδοψυχολόγος: Φιλούσε στο στόμα τον 4χρονο γιο του και τον αποκαλούσε γυναίκα του

Παπαγγελόπουλος: Θα μετατρέψω τους κατήγορούς μου σε κατηγορούμενους

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνταξιούχων σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Στην Ελευσίνα 389 μετανάστες από Σύμη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X