Κοινωνία

Αλόννησος: Με την 11 μηνών κόρη του αγκαλιά έφτασε για την κηδεία της Καρολάιν ο 32χρονος (vids)

Αλόννησος: Με την 11 μηνών κόρη του αγκαλιά έφτασε για την κηδεία της Καρολάιν ο 32χρονος (vids)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του την μόλις 11 μηνών κόρη του έφτασε στην Αλόννησο με ελικόπτερο ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν, προκειμένου να την αποχαιρετίσει, στην κηδεία που θα γίνει στις 15:00.

Νωρίτερα τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο λιμάνι του Βόλου όταν έφτασε η σορός της άτυχης 20χρονης Καρολάιν, προκειμένου να μεταφερθεί με το πλοίο της γραμμής για την Αλόννησο.

Η μητέρα της, μία φίλη της 20χρονης και λίγοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας, που έχασε τη ζωή της με φρικτό τρόπο από τα χέρια ληστών, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά Αττικής.

Σπαραχτικές ήταν και οι στιγμές της άφιξης της σορού στην Αλόννησο, με τη μητέρα να κλαίει σπαραχτικά στη θέα του φερέτρου.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο σε μικρή ηλικία, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι “στον παράδεισο” όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

https://www.facebook.com/115081355496174/videos/303543471363595

Γλυκά Νερά: Βίαιοι, αδίστακτοι, αποφασισμένοι – Το προφίλ των φονιάδων και το καθοριστικό «ξεσκαρτάρισμα»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X