Media

Αναθέστε τώρα στην…Χριστίνα Μπόμπα να βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό!

Αναθέστε τώρα στην…Χριστίνα Μπόμπα να βρει το εμβόλιο για τον κορονοϊό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και γιατί όχι; Γιατί να μην μπορεί να το κάνει ΚΑΙ αυτό, αυτό το λαμπερό κορίτσι της λαμπερής ανθυπο-showbiz; Ο λόγος για την Χριστίνα Μπόμπα, που έγινε και… κομμώτρια.

Ζήσαμε μια καραντίνα 42 ολόκληρων ημερών, κατά την διάρκεια της οποίας “βομβαρδιστήκαμε” από κάθε είδους σάχλα, με την χείριστη του είδους να είναι αυτή φυσικά της εγχώριας κάστας των influencer.

Παντού Χριστίνα Μπόμπα – Αυτή… η μάστιγα

Να είσαι κλεισμένος στο σπίτι τόσες μέρες και να “βομβαρδίζεσαι” από κάθε είδους “τανιμανιδομπόμπες” που ελλείψει τηλεοπτικών εκπομπών βρήκαν πεδίο… δόξης λαμπρό στο Instagram για να μας παρουσιάσουν κάθε πτυχή της υποτιθέμενα λαμπερής τους ζωής.

Σάκης Τανιμανίδης

Μέσα σε όλα αυτά, λοιπόν, κι ενώ η καραντίνα τελείωσε, κάτι πρέπει να βρουν αυτοί οι κατά φαντασίαν celebrities ώστε να διατηρηθούν στην επιφάνεια.

Πέθανε συνεργάτης του Happy Day – Συγκίνησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αντίο (video)

Ποια η αφορμή αυτή τη φορά για την Χριστίνα Μπόμπα; Ότι… κούρεψε μόνη της τον σύζυγό της, το έτερόν της ήμισυ σε αυτή την “Σταυροφορία” της δημοσιότητας, τον κ. Σάκη Τανιμανίδη.

Και φυσικά έπρεπε να το μοιραστούν με όλο τον κόσμο. Διότι αν δεν δείξει η Μπόμπα ότι κούρεψε τον Τανιμανίδη στο σπίτι, πώς μπορεί η χώρα να επανέλθει στην κανονικότητα;

Επόμενο βήμα –ρίχνει ιδέες τώρα ο eretikos.gr– να του κόψεις τα νύχια live στο Instagram του κυρίου Σάκη μας, κυρία Μπόμπα μας…

Δείτε τα νέα κατορθώματα του εθνικού ζεύγους του Instagram…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X