Ελλάδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνολικά 3.491 παραβάσεις – Πρόστιμα άνω των 520.000 ευρώ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνολικά 3.491 παραβάσεις – Πρόστιμα άνω των 520.000 ευρώ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος για τους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με τις άσκοπες μετακινήσεις, αλλά και την εγκληματικότητα.

Ο κ. Μαυροειδάκος αναφέρθηκε στους αστυνομικούς που είναι στο δρόμο και ελέγχουν την τήρηση της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Την ίδια ώρα φροντίζουν να εξαλειφθεί η εγκληματικότητα στο λεκανοπέδιο της Αττικής γεγονός στο οποίο βοηθάει η παραμονή των κατοίκων στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο: «Η αστυνόμευση είναι αυξημένη αυτές τις μέρες, η εγκληματικότητα μειώνεται και οι αστυνομικοί δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό».

Όπως αναφέρει ο ίδιος: «Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι πρέπει να μείνουν σπίτι και είναι ελάχιστοι αυτοί που παραβιάζουν τα νέα μέτρα. Πρόστιμο παίρνουν ακόμη όσοι δεν έχουν συμπληρώσει σωστά τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και όσοι δεν έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα».

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνολικά 3.491 παραβάσεις – Πρόστιμα άνω των 520.000 ευρώ

Σημειώνεται ότι, από τη Δευτέρα 23 Μαρτίου, ημερομηνία έναρξης του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας, έχουν βεβαιωθεί συνολικά 3.491 παραβάσεις και έχουν επιβληθεί ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 523.000 ευρώ. Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας τονίζει το ΥΠΡΟΠΟ.

Δείτε ακόμη:

Κορονοϊός: Η παράκληση των οδοκαθαριστών στους πολίτες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X