Αθλητισμός

Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ!

Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ είναι και πάλι εδώ! Με μια εμφατική νίκη επί της Μπριζ (3-0) η Ένωση υπέταξε τους Βέλγους και έγινε η δεύτερη ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Ευρώπη και το Europa League, ,μετά τον Ολυμπιακό και το Champions League.

Χάρη στο πέναλτι του Χριστοδουλόπουλου που άνοιξε τον δρόμο και δυο τέρματα του φανταστικού για ένα ακόμα ματς, Σιμόες (που κέρδισε και το πέναλτι για το πρώτο) οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν με εντυπωσιακό τρόπο στους ομίλους του Europa League.

Άψογο στήσιμο από τον Χιμένεθ, που παρέταξε μια ομάδα με  αδιαπέραστη τριάδα στην άμυνα από Τσόσιτς, Βράνιες και Τσιγκρίνσκι, όμως πραγματικά όλοι οι παίκτες ήταν σε μεγάλη μέρα, στέλνοντας τους 25.000 οπαδούς της στους ουρανούς!

ΑΕΚ: Ανέστης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Μπακάκης, Λόπες (61’ Γιόχανσον), Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος (78’ Γκάλο), Κλωναρίδης (67’ Ούγκο Αλμέιδα).

ΜΠΡΙΖ: Χόρβαθ, Ένγλελς, Ντενσβίλ, Παλάσιος (46’ Ραφαέλοφ), Ντε Μποκ, Νακάμπα, Φόρμερ, Νακάμπα, Βανάκεν, Μποναβεντούρ (58’ Λιμπόμπε), Ντιαμπί, Βόσεν (46’ Κουλς).

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X