Αθλητισμός

Η Παρτιζάν δεν είναι Αστέρας!

Η Παρτιζάν δεν είναι Αστέρας!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό ο Ολυμπιακός απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στο στάδιο Καραϊσκάκη μπροστά στο κοινό του, προβλημάτισε με την απόδοση του τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά ενόψει των προκριματικών του Champions League με αντίπαλο την Παρτιζάν. Οι πρωταθλητές Ελλάδας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι έδειξαν πως έχουν θέμα στην επίθεση ενώ έβγαλαν και αμυντικές αδυναμίες.

Στο 8ο λεπτό ο Εμενίκε έχασε τη πρώτη καλή ευκαιρία μετά από ωραία ενέργεια του Μάριν. Στο 29′ ο Αστέρας προηγήθηκε στο σκορ μετά από λανθασμένη απόκρουση του Σισέ που έδωσε τη μπάλα στο Μανιά ο οποίος πρόλαβε και την αργοπορημένη έξοδο του Καπίρη και έκανε το 0-1. Από το 34′ έως το 41′ ο Ολυμπιακός απείλησε μια φορά με τον Πάρντο και δύο με τον Εμενίκε αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο δεύτερο μέρος ο Χάσι άλλαξε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο ενώ πέρασε τον Καρσελά και τον Ανσαριφάρντ στο ματς αντί των Πάρντο και Εμενίκε. Ο Καρσελά στο 56′ έφερε το ματς στα ίσα με ωραίο τελείωμα.

Από το σημερινό φιλικό του Ολυμπιακού οι για τα καλά κερδισμένοι ήταν οι ακραίοι Ομάρ, Κούτρης και Πάρντο και φυσικά και ο σκόρερ Καρσελά, ο Ρομαό αλλά και ο Οφόε που προσπάθησε αισθητά. Το πιο σοβαρό αρνητικό στοιχείο για τον Ολυμπιακό ήταν η άμυνα σε ένα διάστημα του α’ μέρους με τους Σισέ και Βούκοβιτς να δείχνουν πως έχουν τα προβλήματά τους. Το φιλικό αυτό είναι χρήσιμο για να δει ο Χάσι με ποιους θα παρατάξει την ομάδα απέναντι στην Παρτιζάν για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X