Αθλητισμός

Μαρινάκης:«Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε»

Μαρινάκης:«Επιστρέψαμε εκεί που ανήκουμε»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε… πελάγη ευτυχίας ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League, ενώ ευχήθηκε την πρόκριση και στις άλλες ελληνικές ομάδες. Δήλωσε συγκεκριμένα αμέσως μετά το ματς με τη Ριέκα:
«Ο Ολυμπιακός επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην ευρωπαϊκή ελίτ. Είναι μια σπουδαία επιτυχία για τον Θρύλο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εύχομαι καλή επιτυχία και στις άλλες ελληνικές ομάδες και να καταφέρουν όλες να προκριθούν».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Μετά τη λήξη του αγώνα με τη Ριέκα, τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δήλωσαν μεταξύ άλλων στην κάμερα της τηλεόρασης:
ΟΤΖΙΤΖΑ ΟΦΟΕ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είχαμε μια αποστολή την οποία ολοκληρώσαμε με επιτυχία και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

ΜΑΡΚΟ ΜΑΡΙΝ: «Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα. Πήραμε το πρωτάθλημα, που ήταν ο στόχος μας και καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους μετά από τέσσερα δύσκολα ματς. Ξεκινήσαμε δυνατά και βάλαμε γκολ, είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, όπως και οι αντίπαλοί μας. Το γκολ το αφιερώνω στον Χάσι. Θα ήθελα τώρα κάποια ομάδα από τη Γερμανία. Εντός έδρας έχουμε δυνατή ομάδα. Θέλουμε να γίνουν ωραία ματς και θα δούμε που θα φτάσουμε».
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΠΙΝΟ: «Αυτός ήταν ο στόχος μας και ήταν σημαντικό ότι το καταφέραμε μετά την περσινή αποτυχία. Δικαιώσαμε τους εαυτούς μας, τον προπονητή που είχε το πλάνο, τον κόσμο και ελπίζουμε να δώσουμε παραπάνω από έξι ματς στη συνέχεια. Όποιες ομάδες και να κληρωθούν, είμαστε ο Ολυμπιακός και μπορούμε να τα καταφέρουμε».
ΓΙΑΓΚΟΣ ΒΟΥΚΟΒΙΤΣ: «Είναι απίθανα τα συναισθήματα που νιώθω. Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι εδώ στη Ριέκα. Είναι μια σκληρή και καλά οργανωμένη ομάδα, όμως βάλαμε το γκολ πρώτοι και στη συνέχεια ήμασταν συμπαγείς, παίξαμε σαν να είμαστε ένα, όλοι ενωμένοι και έτσι τα καταφέραμε. Τώρα δεν σκέφτομαι αντίπαλο, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παλεύουμε και να συνεχίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά και να βγούμε πρωταθλητές και πάλι».

Και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, είπε: «Είμαι ενθουσιασμένος. Την πρόκριση την αφιερώνω στον πρόεδρο μας. Έκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Νικήσαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια και όλοι καταλαβαίνουν πόσους βαθμούς δώσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς να κάνουν το ίδιο και ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε κι εμείς γκολ, έχασαν κι αυτοί γκολ, αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Θέλω όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν’ αγκαλιάσει την ομάδα. Την αφιερώνουμε στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς, αλλά και στα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια. Γιορτάσαμε μέσα στο κέντρο του γηπέδου όλοι μαζί. Όλοι όσοι είναι στην ομάδα. Έχουμε χτίσει μια παντοκρατορία. Έχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή και μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και υπολογίζω πάρα πολύ σε αυτόν. Αφιερώνεται η νίκη σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε μια καλή κλήρωση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X