Αθλητισμός

Στον πάτο ο Παναθηναϊκός με τραγική εμφάνιση!

Στον πάτο ο Παναθηναϊκός με τραγική εμφάνιση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν βλεπόταν ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα  και έκανε τη πρώτη του ήττα από την ψυχωμένη ομάδα του Βοσνιάδη (1-0) που έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα και άφησε το τριφύλλι στο μηδέν και στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα!
Οι «πράσινοι» είχαν κακή εικόνα, δεν έκαναν φάσεις, με τρανταχτά κενά στο κέντρο της άμυνας τους, χωρίς επιστροφές όταν έχαναν την μπάλα, αλλά και εντελώς ασύνδετη εικόνα στο κομμάτι του «χτισίματος» του παιχνιδιού. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν καλά διαβασμένοι και με γκολ-πέναλτι του Επστάιν πήραν σημαντική νίκη ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Φωνάζει δίκαια ο Παναθηναίκός για πέναλτι στον Καμπέσας στο φινάλε του παιχνιδιού

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΚΕΡΚΥΡΑ (Α. Βοσνιάδης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Σοϊλέδης, Μπαλάφας (86’ Ζορμπάς), Σιόντης, Γκόμες, Ντουαλά, Επστάιν (79’ Κόντος), Παμλίδης (69’ Αρτυματάς).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος (67’ Μολίνς), Χουλτ, Λουντ, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Μουνιέ (61’ Καμπέσας), Λουτσιάνο (46’ Αλτμαν), Τσάβες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X