Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με αυτούς πάει να περάσει 2η απόψε

ΑΕΚ: Με αυτούς πάει να περάσει 2η απόψε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Μπορεί ο Μάσιμο Καρέρα να βλέπει το ποτήρι… μισογεμάτο και να τόνισε πως με τον βαθμό της ισοπαλίας και την ήττα του ΠΑΟΚ η ομάδα του τον «έπιασε» τη 2η θέση, ωστόσο η εμφάνιση της ΑΕΚ στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής δεν ήταν καλή.

Σήμερα το απόγευμα (19:15) έρχεται η 2η στροφή για τους «κιτρινόμαυρους» σε μία επικίνδυνη έξοδο, κόντρα στον πάντα φιλόδοξο φέτος ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Η ΑΕΚ «καίγεται» για νίκη για βαθμολογικούς, μετά το 0-0 του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ναι, έχουν δρόμο τα πλέι οφ ακόμη, ωστόσο είναι δεδομένο πως πιθανό σημερινό στραβοπάτημα στην Κρήτη θα βάλει στην ομάδα του Καρέρα επιπλέον πίεση στις πλάτες της εν όψει της συνέχειας και του στόχου της 2ης θέσης. Τα αγωνιστικά πλάνα του προπονητή διαφοροποιούνται σχετικά με την πρεμιέρα.

Το 4-3-3 μένει στον… πάγκο και το 4-2-3-1 γυρίζει πάλι. Αιτία; Η χρησιμοποίηση του Νέλσον Ολιβέιρα στο αρχικό σχήμα και στην κορυφή της επίθεσης, σήμερα. Ο Πορτογάλος νιώθει καλά και έχει δοκιμαστεί στους «11». Αυτός θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος, με τον Μάνταλο πίσω του ως 10άρι, τον Λιβάια αριστερό εξτρέμ και τον Βέρντε δεξί. Από εκεί και πέρα ο Καρέρα στις προπονήσεις ως αμυντικά χαφ δοκίμασε ως παρτενέρ του Κρίστιτσιτς, που θα είναι σίγουρα βασικός, τόσο τον Σιμόες, όσο και στον Σιμάνσκι. Αλλαγές θα έχουμε και στην άμυνα, καθώς αναμένεται να δούμε τον Τσιγκρίνσκι στο αρχικό σχήμα στα στόπερ, έχοντας δίπλα του τον Βράνιες (δοκιμάστηκε πάντως και ο Οικονόμου αντί του Βόσνιου). Αυτά που δεν αλλάζουν είναι τα πλάγια μπακ με τον Μπακάκη και τον Λόπες να ξεκινούν το απόγευμα, όπως και ο «άσος» με τον Μπάρκα να βάζει τα γάντια του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X