Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι επιστρέφει, αρνητικό το τεστ του – Πάει για μαγνητική ο Γκαρσία

ΑΕΚ: Ο Σιμάνσκι επιστρέφει, αρνητικό το τεστ του – Πάει για μαγνητική ο Γκαρσία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα έγινε χωρίς τον Ντάμιαν Σιμάνσκι, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

Ο Πολωνός μέσος έβγαλε σήμερα αρνητικό τεστ, θα ακολουθήσει αύριο ένας τελευταίος κύκλος εξετάσεων και αν όλα είναι εντάξει το Σάββατο θα επιστρέψει με την ομάδα. Αρα δύσκολα θα είναι 100% έτοιμος για το ματς με την Λαμία τη Δευτέρα εκτός έδρας.

Από εκεί και πέρα η προπόνηση των παικτών του Μανόλο Χιμένεθ στα Σπάτα ολοκληρώθηκε με όλους όσους αγωνίστηκαν στο ματς με τον Παναιτωλικό να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι παίκτες, πλην του Πολωνού, γυμνάστηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της Ενωσης είναι προγραμματισμένη στις 11.00 στα Σπάτα.

Αγωνία για Γκαρσία

Μετά τη χθεσινή νίκη της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού, η προσοχή των ανθρώπων της Ενωσης ήταν πάνω στον Λιβάι Γκαρσία. Ο εξτρέμ της Eνωσης που ξεκίνησε βασικός, αποχώρησε με ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει σήμερα το απόγευμα, καθώς θα κάνει μαγνητική για να φανεί αν υπάρχει κάποια ζημιά ή όχι.

Πάντως, το πρωί έκανε κανονικά πρόγραμμα αποκατάστασης με όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά.

«Η ΑΕΚ στέλνει δανεικούς Σαμπανάτζοβιτς και Ραντόνια»

Η ΑΕΚ αναμένεται να δώσει δανεικούς τους Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και Βεντάντ Ραντόνια για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Οι δύο νεαροί παίκτες δεν έχουν πάρει τις ευκαιρίες τους από την Ενωση και σύμφωνα με βοσνιακό δημοσίευμα οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να τους δώσουν δανεικούς.

Όσα γράφει το δημοσίευμα της «meridianbetsport»:

«Ο Ανελ Σαμπανατζόβιτς και ο Βεντάντ Ραντόνια, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους σε άλλη ομάδα, καθώς θα δοθούν ως δανεικοί από την αθηναϊκή ομάδα.

Λόγω τ’ ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες στο κέντρο και δεδομένο πως η ΑΕΚ έχει μεγάλα σχέδια από τον Σαμπανάτζοβιτς, οι Αθηναίοι αποφάσισαν πως θα ήταν καλύτερο να πάρει για έξι μήνες εμπειρίες με μία άλλη ομάδα.

Ο 21χρονος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ζελιέζνιτσαρ, από την οποία τον πήρε η ΑΕΚ με 450 χιλιάδες ευρώ. Η ΑΕΚ ψάχνει επίσης και έναν παίκτη για το δεξί άκρο της άμυνας, εκεί που αγωνίζεται ο 19χρονος Βεντάντ Ραντόνια, ο οποίος θα ακολουθήσει τα βήματα του Σαμπανάτζοβιτς, αναζητώντας λεπτά σε άλλη ομάδα.

Ο Ραντόνια μεγάλωσε επίσης Ζελιέζνιτσαρ, αλλά άφησε το Σαράγιεβο πολύ νωρίς και πήγε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, από την οποία τον πήρε η ΑΕΚ».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X