Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μοράν

ΑΕΚ: Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Μοράν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην ΑΕΚ υπογράφει την τρίτη 2 Ιανουαρίου ο Ερίκ Μοράν. Ο Ισπανός μέσος βρέθηκε υπό άκρα μυστικότητα στην Αθήνα, έχει περάσει ήδη από τις πρώτες ιατρικές εξετάσεις, ενώ έχει προχωρήσει και η συμφωνία με την ΑΕΚ.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου ο Μοράν θα ολοκληρώσει το κομμάτι των εξετάσεων και είναι πολύ πιθανό, αν το επιτρέψουν οι ώρες, να δώσει και το παρών στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Σ’ αυτή την περίπτωση πρώτα θα κάνει προπόνηση με τη νέα του ομάδα και μετά θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ προκειμένου να ολοκληρώσει και τυπικά την μεταγραφή. Άλλωστε αφού υπάρχει συμφωνία της ΑΕΚ και με τον παίκτη και με την Λεγκανίες, στην υπόθεση έχουν απομείνει τα διαδικαστικά.

Το ισπανικό κλαμπ αξίωνε 250.000 ευρώ για τον 26χρονο μέσο, αλλά η Ένωση παρουσιάζεται να τον έχει κάνει δικό της με 130.000 ευρώ μέχρι το 2021.

Βεβαίως μέχρι να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις, ο κανόνας λέει πως δεν υπάρχει μεταγραφή. Ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Μοράν είναι παίκτης της ΑΕΚ και θα αποτελέσει την δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μασούντ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X