Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΑΕΚ έληξε 0-0

ΑΕΛ – ΑΕΚ έληξε 0-0
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σαν να μην πέρασε ούτε… μέρα από πέρυσι τον Γενάρη, όταν το ματς ανάμεσα στην ΑΕΛ και στην ΑΕΚ έληξε 0-0, η Ένωση και πάλι έπεσε σε… «μπλόκο» στην έδρα της Λάρισας. Και μάλιστα σ’ ένα ματς με περίπου ίδια χαρακτηριστικά.

Σ’ έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο, που ήταν αδύνατον να παίξουν ποδόσφαιρο οι δυο ομάδες, ούτε η Λάρισα, ούτε η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκαν τις ελάχιστες ευκαιρίες που είχαν.

 Πάντως οι γηπεδούχοι είχαν την μεγάλη στιγμή τους στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν το ματς, αλλά ο Οικονόμου διόρθωσε το λάθος του Μπάρκα. Όσο για την ΑΕΚ, τα περίμενε όλα από τον Λιβάγια και είχε άστοχους τον Πόνσε και τον Μπογέ. Και ειδικά όταν άρχισε να της βγαίνει και κούραση, έχασε κάθε ελπίδα να κυνηγήσει γκολ νίκης. Πάμε να δούμε τα τέσσερα κομβικά σημεία του παιχνιδιού.

Γήπεδο: AEL FC Arena

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Αντώνης Δίπλαρης (Καρδίτσας) και Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας)

 

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Ακόστα, Χούμπτσεφ (72’ Μπάλας), Νούνιτς, Γκόικοβιτς, Μπαρκάν, Φατιόν.

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης (68’ Γκάλο), Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Μοράν, Λιβάγια, Μπογέ (79’ Γιακουμάκης), Πόνσε, Κλωναρίδης (56’ Γιαννιώτας).

Γκολ: –

Κάρτες: 12’ Χουλτ, 43’ Ακόστα, 79’ Οικονόμου, 83’ Γιαννιώτας

Πηγή: sport 24

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X