Αθλητισμός

Άρης – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ημιτελικού με εκπλήξεις!

Άρης – ΑΕΚ: Οι ενδεκάδες του ημιτελικού με εκπλήξεις!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η ΑΕΚ έχει όπλο τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι στην Αθήνα, αλλά οι Θεσσαλονικείς μετά το καλό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ θα φορτσάρουν απόψε για την ανατροπή και την πρόκριση στον τελικό.

Ο Μίκαελ Ενινγκ για τον αποψινό αγώνα λόγω και των απουσιών του Βέλεθ και Σόουζα, θα παρατάξει πειραματική άμυνα μπροστά από τον Κουέστα, με τους Σάσα (δεξιά), Κόρχουτ (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ Δεληζήση-Ρόουζ. Στα χαφ δίπλα στον Ματίγια θα παίξει ο Τόνσο και πίσω από τον φορ Ιντέγε θα βρίσκονται οι Φετφατζίδης (δεξιά), Γκάμα (αριστερά) και Λάρσον (δεκάρι).

Ο Μάσιμο Καρέρα θα ξεκινήσει απόψε τον ημιτελικό με τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τον Μπακάκη δεξί μπακ, τον Λόπες αριστερό μπακ, τον Τσιγκρίνσκι με τον Σβάρνα στα στόπερ, τον Σιμόες 6αρι, με Κρίστιτσιτς και Μάνταλο στον άξονα, τον Βέρντε δεξιά στην επίθεση, τον Λιβάια αριστερά και σέντερ φορ τον Ολιβέιρα.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ολλανδό Ντάνι Μακέλι για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Αρη στην Θεσσαλονίκη, με βοηθούς τους Μάριο Ντικς και Χέσελ Στέγκστα. Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ορίστηκε 4ος, με τον επίσης Ολλανδό, Γιόακιμ Κάμφιους στο VAR και AVAR τον Πολυχρόνη Κωσταρά.

https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL/posts/4183241938383919

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X