Αθλητισμός

Australian Open: Αποκαθήλωση για τον Τζόκοβιτς – Τον απέκλεισε ο Σίνερ στα ημιτελικά

Australian Open: Αποκαθήλωση για τον Τζόκοβιτς – Τον απέκλεισε ο Σίνερ στα ημιτελικά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιαννίκ Σίνερ (Νο4) προκρίθηκε στον τελικό του Australian Open, αφού νίκησε με 3-1 (6-1, 6-2, 7-6 (6), 6-3) τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο1) στον πρώτο ημιτελικό του τουρνουά, πετώντας εκτός συνέχειας τον Σέρβο.

Τελευταία φορά που ο Τζόκοβιτς δεν κατάφερε να κατακτήσει το Australian Open σε διοργάνωση που πήρε μέρος (το 2022 είχε αποκλειστεί λόγω του θέματος που δημιουργήθηκε με τον κορονοϊό) ήταν το 2018.

Ο Σίνερ βρέθηκε σε σπουδαία μέρα. Κυριάρχησε στα δύο πρώτα σετ, κατακτώντας με 6-1 το πρώτο και 6-2 το δεύτερο. Στο τρίτο σετ ο Νόλε αντέδρασε και κατάφερε να το κατακτήσει στο tie break με 7-6. Στο τέταρτο σετ ωστόσο ο Σίνερ είχε περισσότερες δυνάμεις και έφτασε στην νίκη.

Στον τελικό ο Ιταλός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο3) – Αλεξάντερ Σβέρεφ (Νο6).

 

Απαιτητικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς για Μπαντόσα: «Θα μπορούσε να μαγειρεύει καλύτερα, δεν σιδερώνει, το κάνω εγώ»

Απαιτητικός φαίνεται πως είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς με την Πάουλα Μπαντόσα, καθώς, όπως είπε, θα μπορούσε να μαγειρεύει καλύτερα, ενώ το σιδέρωμα το κάνει αυτός.

Ο Έλληνας τενίστας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Ant1 «Πρωινό» για την σχέση τους. . Με την ευκαιρία, δείτε το μυθικό ποσό που κέρδισε η Μαρία Σάκκαρη στο Μεξικό.

«Είμαι ερωτευμένος, ευτυχισμένος, δεν έχω λόγο να το κρύψω» είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε ότι «έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί».

«Θα μπορούσε να μαγειρεύει καλύτερα» απάντησε σε σχετική ερώτηση. «Κάνει δουλειές στο σπίτι. Δεν σιδερώνει» πρόσθεσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αλλά όπως είπε το σιδέρωμα το κάνει ο ίδιος και του αρέσει πολύ.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X