Αθλητισμός

Ενταση και δακρυγόνα πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό

Ενταση και δακρυγόνα πριν από το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν ξεκινάει με τους καλύτερους «οιωνούς» το αθηναϊκό ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.  Ενταση από τους φιλάθλους  και δακρυγόνα από την αστυνομία. Η 17η αγωνιστική επιφυλάσσει για τους οπαδούς της Super League το «αθηναϊκό ντέρμπι» μεταξύ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού  τους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος οι οποίοι αναμετρώνται στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το «OPAP Arena».

Πλήθος οπαδών συγκεντρώθηκε από νωρίς στο γήπεδο, χωρίς να λείψουν οι εντάσεις, καθώς φίλαθλοι πέταξαν μπουκάλια, πέτρες και άλλα αντικείμενα σε δυνάμεις της Αστυνομίας, η οποία «απάντησε» με ρίψεις δακρυγόνων περιμετρικά του γηπέδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ένταση κράτησε από τις 17:25 μέχρι και τις 17:50, όπου και η κατάσταση με τη ρίψη των χημικών από τις Αρχές έγινε αποπνικτική. Όπως αναφέρεται, λόγω της κατάστασης αρκετές επιχειρήσεις στην περιοχή άδειασαν και οι φίλαθλοι κατευθύνθηκαν προς τη Δεκελείας, καθώς δεν περίμεναν να ήταν τόσο μαζική η ρίψη των δακρυγόνων.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και Αστυνομίας, ενώ στο γήπεδο αναμένονται οι αποστολές των δύο ομάδων, οι οποίες αναμετρώνται στις 19:30 η ώρα το απόγευμα.

Την ίδια στιγμή, όπως μεταδίδει το sport-fm, υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου με έκκληση για γιατρό στη Θύρα 26, καθώς υπάρχουν φόβοι ότι ένας οπαδός υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν γύρω του κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια. Διασώστες έφτασαν στο σημείο, κάνοντας μαλάξεις και ΚΑΡΠΑ στον άντρα προκειμένου να τον επαναφέρουν.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο οπαδός της ΑΕΚ μεταφέρθηκε σε ασθενοφόρο, το οποίο αναχώρησε για το πλησιέστερο νοσοκομείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X