Αθλητισμός

Euro 2020: Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία 3-1 – Η νίκη ήρθε από τον πάγκο

Euro 2020: Αυστρία – Βόρεια Μακεδονία 3-1 – Η νίκη ήρθε από τον πάγκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΑυστρίαΒόρεια Μακεδονία: Ο Φράνκο Φόντα έβαλε τον Μίχαελ Γκρέγκοριτς αντί του Μάρκο Αρναούτοβιτς και προώθησε στο κέντρο τον Ντάβιντ Αλάμπα.

Ο Γκρέγκοριτς απείλησε τον Στόλε Ντριμιτριέβσκι και στο 78′, έπειτα από σέντρα του Αλάμπα, έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αυστρία.

Η ομάδα του Φόντα είχε προηγηθεί με τον Στέφαν Λάινερ στο 18′ και η Βόρεια Μακεδονία είχε ισοφαρίσει με τον 37χρονο Γκόραν Πάντεφ στο 28′.

Ύστερα από το 1-1, οι Αυστριακοί πολιόρκησαν τα καρέ του Ντριμιτριέβσκι, ώσπου στο 78′ λύθηκε ο γόρδιος δεσμός.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι δεν έδειχναν ότι μπορούν να βγάλουν αντίδραση και στο 89′ ένας ακόμη παίκτης που είχε περάσει αλλαγή, ο Μάρκο Αρναούτοβιτς, έγραψε το τελικό 3-1.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Μπάχμαν, Ντράγκοβιτς (46′ Λίνχαρτ), Αλάμπα, Χιντερέγκερ, Ξ. Σλάγκερ (90+4′ Ιλσάνκερ)), Λάινερ, Λάιμερ (90+4′ Μπαουμγκάρτλινκερ), Ζάμπιτσερ, Ούλμερ, Κάλαϊτζιτς (59′ Αρναούτοβιτς), Μπαουμγκάρτνερ (58′ Γκρέγκοριτς).

ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ: Ντιμιτριέβσκι, Νικόλοφ (64′ Μπεϊτουλάι). Στ. Ριστόβσκι, Ντ. Βελκόβσκι, Μούσλιου (86′ Μ. Ριστόβσκι), Αλιόσκι, Μπάρντι (82′ Τριτσκόβσκι), Αντέμι, Έλμας, Πάντεφ, Τραϊκόβσκι (64′ Κοσταντίνοφ).

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X